Už Xiaomi M365 Motoroleris Liuminescencinės Padangos Naktį Švytinčios amortizatorius Xiaom Mijia Pro Elektrinė Riedlentė Padangų Priedai
€16.07 €13.02

Už Xiaomi M365 Motoroleris Liuminescencinės Padangos Naktį Švytinčios amortizatorius Xiaom Mijia Pro Elektrinė Riedlentė Padangų Priedai

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w52712

Savybės:

Liuminescencinių

Gumos kietų padangų rodo, geltona-balta spalva dienos šviesoje.Ir naktį arba tamsoje šviesa, ji apšviečia jūsų motoroleris su mėlyna fluorescentinės spalvos, nuomos kiti pranešimas jums ir padidinti saugos vairuotojo.

Aukštos kokybės guminės medžiagos

Guma kieta pakopa priima aukštos kokybės guminės medžiagos, kuri rodo puikius sprogimo atspari dilimui atsparumas ir atsparumas spaudimui.Jis yra itin patvarus ir patikimas.

Korio konstrukcija

Padangos su specialiu medaus dizainas turi geras slopinimo ir anti-slip rezultatus.Galite naudoti padangų snieguotas ir lietingą dienų, niekada nerimauti saugumo klausimas.

Kietos padangos

Nereikia pripučiamos!Kieta padanga turi puikias lankstumo ir apsauginių galimybes.Ji gali ištempti ir grįžti į pradinę formą padengia slėgis keičiasi.

Patogus

Kieta padanga yra specialios, skirtos Xiaomi mijia M365 elektrinis motoroleris, kaip pakeisti priekiniai ir galiniai ratai.Ji yra lengva įdiegti.Ir techninės priežiūros darbus, kurie yra labai paprasta, nes, kad ji nebūtinai turi būti išpūsti, lopas ir vidinė atitikimo lygio.

Specifikacija:

Tipas: liuminescencinės padangų

Kiekis: 1pc

Medžiaga: guma

Spalva: geltona-balta

Fluorescencinė spalva: mėlyna

Vidinis skersmuo: 14cm/5.5"

Išorinis skersmuo: 21cm/8.25"

Aukštis: 6cm/2.36"

Grynasis svoris: 600g/21.16 oz

Pakuotė:

1* dienos šviesos padangų

Pakavimo sąrašas

1* dienos šviesos padangų

Žymos: įdomus baseinas, longboard, elektros longboard sunkvežimis, pavarų riedlentė, kaykay, krepšys longboard, valdybos skate, koowheel, kuprinė riedlentė, kuprinė longboard.

  • Modelio Numeris: xiaomi Mijia M365 scooter padangos
  • Tipas: Scooter Padangos
  • Įtampa: 36V
Papildoma informacija