Anti-Paukščių Atbaidymo Pripučiami Panika Akių Balionai Medžioklės Kenkėjų Kontrolierius Greitai Patikimas Vizualinė Priemonė, Ūkio, Sodo, Raštas
€5.20 €4.21

Anti-Paukščių Atbaidymo Pripučiami Panika Akių Balionai Medžioklės Kenkėjų Kontrolierius Greitai Patikimas Vizualinė Priemonė, Ūkio, Sodo, Raštas

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w51724

Savybės:

Apsaugo nuo paukščių nustatymas namo pastogės ir valčių prieplauka, arba vaišės ant vaismedžių!Apsaugoti tinkas, keliai, automobiliai, laivai ir sodai iš lizdų, ėsdinančios, paukščių išmatų ir kitų rūšių paukščių žalą.

Šių panika-akių balionai gali plūduriuoti vandens kaip plaukiojantis kaliausė panika paukščiai toli ir išlaikyti laukinės antys ir žąsys iš jūsų baseinas ir kiemas.

Pagamintas iš najtrudniejszy, dauguma plyšimui atsparus, ir oro sąlygoms plastiko, mūsų baisu akis balionas atlaiko visų rūšių ekstremalių oro sąlygų.

Tiesiog išpūsti ir pakabinti repeller ant medžio šakos arba bet kurią sritį, kurią norite apsaugoti prieigą prie vėjo ir šviesos.Derinys, atspindintis plėšrūno akimis, juostelės, ryškių spalvų ir vėjo judėjimo gąsdina bet ir atstumia paukščių.

Mūsų paukščių atbaidymo balionai yra 100% netoksiškas, laukinei gamtai draugiškas ir visiškai nekenksmingas paukščiams

Taikymo sritis:

Perdavimo stulpų bokštai, bokštai, pastočių, ūkiuose, sodų, tvenkinių, sandėlių, didelės dirbtuvės, maisto perdirbimo įmonėse, oro uostuose ir senovės pastato apsaugos ir kitose vietose.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalva: Oranžinė , juoda , balta

Dydis:Pripučiami Skersmuo: 60cm/23.62"

Komplektą sudaro:

1 x Akių Balionai

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: "pasidaryk pats" katė atgrasymo, paukščių repeller ultragarso, yzfr1, anti uodai žiūrėti, kenkėjų atmesti, paukščių atstumti, pižama piktas paukščių, kurmis atstumti, gyvūnų vandens repeller, lauko pelės repeller.

  • Vardinė Įtampa: NĖRA
  • Kenkėjų Rūšis: Uodai
  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: repelentas
Papildoma informacija