1pc Stovėjimo Bagažinės Grindų Stovėjimo Stovėti Plug-in Turėtojas Stovėti Daugiafunkcinis Stovėjimo Stovėti Nešiojamų Stovėjimo Bagažinę, Dviračių Balanso C
€14.16 €7.79

1pc Stovėjimo Bagažinės Grindų Stovėjimo Stovėti Plug-in Turėtojas Stovėti Daugiafunkcinis Stovėjimo Stovėti Nešiojamų Stovėjimo Bagažinę, Dviračių Balanso C

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w51449

Aprašymas

Tai dviračių stovas yra pagamintas lengva, paprasta, ir saugaus dviračių stovėjimo aikštelė.Išlaikyti savo dviratį, stovėti, niekada neleiskite jiems liesos nuo pastato sienos ar medžiai agian.

Labai kompaktiškas ir lengvas, nešiojamas, labai lengva naudoti.

Pagamintas iš kokybiško ketaus, dviračių stovas yra tvirtas ir stiprus, kad turėti dviratį, o ne deformuoti, po ilgo laiko naudojimo.

Tinka kalnų dviračiai, balansas, automobilių,motorolerių, ebs.

Funkcija

- Spalva: Balta.

- Medžiaga: PVC.

- Dydis: Apie 19.5x17x1.5cm

- Užtikrinkite, kad jūsų dviratis stovi, niekada neleiskite jiems liesos nuo pastato sienos ar medžiai agian.

- Labai kompaktiškas ir lengvas, nešiojamas, labai lengva naudoti.

- Pagaminti iš kokybės geležies, dviračių stovas yra tvirtas ir stiprus, kad turėti dviratį, o ne deformuoti, po ilgo laiko naudojimo.

- Lengva, paprasta, ir saugaus dviračių stovėjimo aikštelė.

- Tinka kalnų dviračiai, balansas, automobilių,motorolerių, ebs.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x dviračių stovėjimo stovas stovas

Žymos: dviračių grindų, campervan motoroleris stovo, senovinių dviračių stovas, dviračių laikiklis prie sienos, l dviračių stovas, dviračių grindų stovas, bike mount sienos, dviračių stovas prie sienos, didelis šlepetė, bicycl stovo.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija