Atsparus vandeniui Atrakinti Sveikatos Apsaugos Smart Žiedas Dėvėti Naujų technologijų Magic Finger NFC Žiedas
€11.70 €10.53

Atsparus vandeniui Atrakinti Sveikatos Apsaugos Smart Žiedas Dėvėti Naujų technologijų Magic Finger NFC Žiedas "Android", " Windows NFC Mobilųjį Telefoną

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w50746

Pastaba: Šis žiedas reikalingas suderinamas kortelių skaitytuvas: EM4305

Savybės:

1.Smart žiedas yra madingi ir praktiški elektroninis gaminys, su 4 pagrindinis bruožas NFC, M1 Kortelės, asmens TAPATYBĖS Kortelė ir Sveikatos Modulis:

①With rinkinys, built-in NDEF protokolo standartas didelio greičio NFC lustai, tai gali prisijungti išmaniuoju telefonu užbaigti funkcijų vykdymą ir duomenų dalijimosi, kad taip daug žaisminga ir patogi funkcija bus prieinama.Vieta protingas žiedo per NFC sritimi išmaniuoju telefonu atlikti: ekrano atrakinimas, " app užrakinti, atrakinti, app greitai pradeda, kortelės pavadinimas ir URL, informacijos siuntimo ir skaitymo, ir kt.

②With rinkinys, built-in 13.56 MHz aukšto dažnio IC žetonų, jis gali būti naudojamas kopijuoti dauguma ne-susisiekite su IC kortelės (pvz., prieigos kortelė, liftas kortelės, automobilių stovėjimo aikštelė kortelės, narystės kortelės, vartojimo kortelės ir kt..

③With rinkinys, built-in 125KHZ žemo dažnio ID žetonų, Jis gali būti naudojamas, kad būtų nukopijuoti visi non-contact ID korteles tą patį dažnį į įvairius kortelės pirmiau, taip pat.

④In vidinėje pusėje žiedas metalinis žiedas embriono, yra 3 punktas, kad gera savo sveikatai: FIR tolimųjų infraraudonųjų spindulių energijos akmuo (raudona), Retųjų metalų germanio grūdų (šviesus metalo spalva) ir Aukštos kokybės vulkaninės kilmės mineralas magnetitas (tamsaus metalo spalvos) , kurių dėka žiedas turi daug sveikatai poveikis, kad jūsų kūnas gali atkurti pusiausvyrą ir koordinavimą.su ilgą laiką nešioti, jūs pajusite akivaizdų poveikį.

2.Sukurta su IP68 Vandens įrodymas lygio , jūs galite dėvėti jį visi scenos, pavyzdžiui, pėsčiųjų, veikia ir net maudytis, bet jis turėjo būti išdžiovintas išvengti likutinė drėgmė žiedas sugerti jūsų pirštų oda ilgą valandą.

3.Jis gali būti naudojamas be elektros energijos tiekimo, labai patogu.

Naudojimo instrukcijos:

1.Pirmiausia patikrinkite, ar jūsų išmanusis telefonas turi ir NFC funkciją.Tai paprastai galima rasti sistemos parametrai.Jei nėra atitinkamų funkcijos yra nustatyta, susisiekite su gamintoju po pardavimo parama, ar "Google" paiešką, jei išmaniojo telefono modelį, turi NFC funkcija ir patvirtinti savo NFC sritimi.

2.Jei jūsų išmanusis telefonas turi ir NFC funkciją, įjungti NFC jungiklis, ieškoti savo appstore už programinę įrangą, kurios taikomos NFC, atsisiųskite ir įdiekite juos.

3.Pradėti NFC PROGRAMĄ, atlikti veiksmus pagal instrukcijas.

4.Nes NFC yra "near field communication" technologija, įsitikinkite, kad vieta viršutinę žiedo chip teisė arti NFC sritimi, skaitydami visus duomenis, kad būtų išvengta nesėkmės skaityti ir rašyti.

Bendrosios Specifikacijos:

Spalva: Juoda

Žiedo Plotis: US Dydis 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 (skaitykite matavimo diagramos virš gauti tinkamo dydžio.)

Svoris: 5.2 g

Pakuotė:

1 * Daugiafunkcinį " Magic Smart NFC Žymeklį Piršto Žiedą (be dovanų dėžutės)

.fkdesc p {font-size: 16px;}

Žymos: asus prietaiso tracker, nfc žiedas, žiedas smart, "linux" windows phone", mobilicity atrakinta telefonai, hicity v3m airpods, dalykėlių vyrų technologija, smart, "android" nfc telefono, ios nfc žiedas, aukštųjų technologijų.

  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: Cewaal
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija