40cm Kalėdų Vainikas Durų Saldainių Vainikas Namo Atostogų Ornamentu Kalėdų Durų Apdailos Namų Kabinti Apdaila
€21.04 €14.73

40cm Kalėdų Vainikas Durų Saldainių Vainikas Namo Atostogų Ornamentu Kalėdų Durų Apdailos Namų Kabinti Apdaila

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w49781

Kulka Taškų:

1、Puikus Namų Dekoro: Klasikinės spalvos su linksma saldus saldainiai ir vytelių bus padaryti savo Kalėdų linksmai, pareikšti savo vaikų dress up šis šeimai ir jūsų unikali Kalėdų eglutė su jumis, paversti savo namų į patraukli vieta, kad džiaugiasi savo šeima ir draugais.

2、Kelių priežasčių: Tai 15 colių Kalėdų vainikas yra pakankamai didelis, kad galėtų papuošti jūsų durų, langų, ar židinys sveiki, ateinantį Kalėdų atostogų sezoną, mėgautis džiaugsmo ir saldus laiką su savo šeima.

3、Vandeniui ir Tvirtos: Šis vainikas idealiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.Ir jis yra atsparus vandeniui ir UV, atsparus vandeniui.

4、Ilgaamžė Medžiaga: Šis gražus vainikas yra patvarus, spalva tai nebus išnyks ar nuo senatvės, gali būti pakartotinai naudojamas daugelį metų, ir tai yra puikiai tinka jūsų namų sezoninio stiliaus.

5、Pločio Paskirtis: Idealiai tinka priekines duris, lauko, laiptų, balkonų, biurai, valgomasis kambariai, parduotuvės, miegamojo, Kalėdų vakarėlį, vestuves, sienų, židiniu, virtuvė, sodas, balkonas, sūpynės, stovi, prekybos centrai ir pan.

Savybės:

1. Puikus Namų Dekoro: Klasikinės spalvos su linksma saldus saldainiai ir vytelių bus padaryti savo Kalėdų linksmai, pareikšti savo vaikų dress up šis šeimai ir jūsų unikali Kalėdų eglutė su jumis, paversti savo namų į patraukli vieta, kad džiaugiasi savo šeima ir draugais.

2. Kelių priežasčių: Tai 15 colių Kalėdų vainikas yra pakankamai didelis, kad galėtų papuošti jūsų durų, langų, ar židinys sveiki, ateinantį Kalėdų atostogų sezoną, mėgautis džiaugsmo ir saldus laiką su savo šeima.

3. Vandeniui atsparus ir Patvarus: Šis vainikas idealiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.Ir jis yra atsparus vandeniui ir UV, atsparus vandeniui.

4. Patvari Medžiaga: Šis gražus vainikas yra patvarus, spalva tai nebus išnyks ar nuo senatvės, gali būti pakartotinai naudojamas daugelį metų, ir tai yra puikiai tinka jūsų namų sezoninio stiliaus.

5. Platus Paskirtis: Idealiai tinka priekines duris, lauko, laiptų, balkonų, biurai, valgomasis kambariai, parduotuvės, miegamojo, Kalėdų vakarėlį, vestuves, sienų, židiniu, virtuvė, sodas, balkonas, sūpynės, stovi, prekybos centrai ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC+flocking

Dydis: apie 40*40cm/15*15inch

Svoris: apie 475g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Saldainių Vainikas

(Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.)

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

Žymos: durų vainikas, namų, durų lipdukas, naujųjų metų pakabukas, dėžutė teddy, karoliai kalėdų ornamentu, kabo apdaila, kalėdų vainikas pakaba, apšviesta kalėdų vainikas priekines duris, christma vainikas.

  • Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
  • Tipas Didmeninės: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Kalėdų vainikas
  • Medžiaga:
  • Rinkinys Tipas: No
Papildoma informacija