FNB28 Voltmeter Srovės ir Įtampos Matuoklis USB Testeris QC2.0/QC3.0/FCP/SCP/AFC Greito Įkrovimo Protokolo Sukelti Pajėgumo Testas
€13.02 €8.08

FNB28 Voltmeter Srovės ir Įtampos Matuoklis USB Testeris QC2.0/QC3.0/FCP/SCP/AFC Greito Įkrovimo Protokolo Sukelti Pajėgumo Testas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w47877

Pagamintas iš švelniavilnių kokybės medžiaga, praktiniai, lengva valdyti ir naudoti, platus asortimentas, turi ilgą tarnavimo laiką.

Savybės:

USB2.0 spalvotas ekranas testeris, 0.96 colių aukštos raiškos IPS LCD ekranas.

Testeriai yra plačiai naudojamas USB2.0 sąsaja. 3C skaitmeninis periferinių produktų kokybės tikrinimas yra pirmasis pasirinkimas, skaitmeninis žaidėjai ir elektronikos entuziastai.

Realiuoju laiku stebėti įkrovimo būseną apsaugoti krovimo įranga, krovimo įrenginių, tokių kaip įkrovikliai ir mobiliojo maitinimo šaltiniai, įvairių duomenų monitoriai viename ekrane susitikti su įvairių bandymų poreikius.

Funkcijos: ekrano vartymas, duomenų saugojimas, greitai įkrauti pripažinimo, energijos pajėgumų aptikimas ir pažangi įrašyti, tikslumo matavimo, laukimo ryškumą, Kinų ir anglų sąsaja, daug įtampos žema vidinė varža, greitai, nemokamai, nemokama ratai viršutinės mašina atnaujinti, vieno mygtuko aptikimo greitai įkrauti protokolą, QC2.0/3.0.

Funkcinės charakteristikos matavimo sistemos, vidaus naudojimui 12 bitų ADC chip, daug įtampos matavimo 4~24V, didelės srovės matavimo 0~5A.

Spartusis įkrovimas ir apgaulės, platus suderinamumas.

3-tiek tikslumo vertinimas yra tikslesnis.

Į FNB28 naudoja priemonę, atrankos schema viduje, ir ypač tikslumo algoritmas užtikrina gaminių tikslumas ir stabilumas aparatūros ir programinės įrangos lygius.

Įkrovimo / talpa įrašo galima nustatyti automatinio / rankinio režimo nustatymas, automatinis įrašymo jungiklis.

Automatinė / rankinė du režimus, įrašymo laikas, gali būti nustatyti.Pavyzdžiui, jeigu tai yra nustatyta į 1 valandą, įrašymo laikas nebus registruojami po įrašymo laikas pasiekia per 1 valandą.Norėdami toliau filmuoti, išvalyti duomenis.

Talpa, galia įrašyti sąsaja, per biudžeto įvykdymo patvirtinimo galia rodomas dabartinis sąsaja, ji geriau suvokti vartojimo sritis produktas, ir tai yra daugiau, patogu ir greita naudoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Įvesties parametrai:

VBUS įėjimo įtampa: 4~>24V

Įėjimo srovė: 0~5.0 A

D+/D - signalas pin atlaikyti įtampa: 3.3 V

Matavimo parametrai:

VBUS įėjimo įtampa:

Rezoliucija: 0.001 V

Tikslumas: ±(0.4%+3LSB)@25℃

Įvesties srovė:

Rezoliucija: 0.001 A

Tikslumas: ±(0,8 proc.,+3LSB)@25℃

Galia:

Matavimo diapazonas: 0~>150.00 W

Rezoliucija: 0.0001 W

Apkrovos varža: rezoliucija: 0.0001 Ω

Darbinis temperatūrų diapazonas: -10~>65℃

Talpa: 0~>99999.9 mAh (5 grupės)

Elektros kiekis: 0~>9999.999 Wh (5 grupės)

Laikas: 0~>999 valandų, 59 minučių 59 sekundės

FNB28 sąsaja:

USB-A male (5A)

USB-moteriška sėdynė (5A)

Pakuotės dydis: 61 * 32 * 12mm / 2.4 * 1.3 * 0.5 į

Pakuotės svoris: 26g / 0.9 unciją

Pastaba:

1. Prašome prisijungti daugiau nei 24V maitinimo, USB testeris.

2. Naudojant greito įkrovimo sukelti funkciją, prašome prisijungti prie įvairių USB prietaisai.Taikant didelė įtampa, kai nuspaudžiamas gali sukelti įranga, deginti ar net užsidegti.

Paketų sąrašo:

1 * USB Daugiafunkcinis Testeris

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.laiptaiidangu.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: usb apkrovos testeris c tipo, nemokama usb testeris, automobilių siurblys, usb bandymas, usb apkrovos bandymas, usb testeris gydytojas c tipo, bandymo usb, usb testeris usb tipo c, usb testeris registratorius, oro kompresorius eafc.

  • Prekės Pavadinimas: KKMOON
  • Ekrano Tipas: Skaitmeninės Tik
  • Matmenys: Pakuotės Dydis
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Modelio Numeris: USB testeris
  • Maitinimo Šaltinis: Kita
  • Tikslumo Klasė: Kaip parodyta žemiau.
  • Darbinė Temperatūra: Kaip parodyta žemiau.
Papildoma informacija