Kvepalai Santalas DELUXE - Dovanų Dėžutėje - 10 ml
€13.29

Kvepalai Santalas DELUXE - Dovanų Dėžutėje - 10 ml

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w46983

Natūralus sandalmedžio Kvepalai, Ajurvedos Aromatas yra 100% natūralus ir be toksinių ar cheminių kvepalai.Jie yra pagaminti su daug aliejus išgaunamas iš žiedų, medienos, šaknų ir augalų lapai, kad juos 100% natūralus,

Pateikiamas dovanų dėžutėje.

Yra 2 keičiamos galvutės.Viena roll formato ir kito klijuoti galvos plisti.Galite naudoti tas, kurį ji mėgsta geriausia.

Aukštos kokybės produktas iš indijos.

Kiekis: 10 ml

Ajurvedos Aromatas yra 100% natūralus ir be toksinių ar cheminių kvepalai.Jie yra pagaminti su daug aliejus išgaunamas iš žiedų, medienos, šaknų ir augalų lapai, kad juos 100% Natūralus, kurie gali padėti išsklaidyti nerimo, skatina atsipalaiduoti, pakelti dvasią ir atkurti gerovei.

Naudojimas: tepkite pagal pulso taškų, riešų ir kaklo, kaip kvepalai.Taip pat galite kreiptis į šventyklos roll-on, į savo rankų delnai.Rub delnų kartu ir įkvėpti kai giliai įkvėpkite iš delnų.

Įspėjimas: tik išoriniam naudojimui.Laikykite atokiau nuo vaikų ir augintinių.Vieta, atokiau nuo langų.Laikyti šviežią, sausoje vietoje.Naudoti drabužiai.

Žymos: alavo lauke dovanos, dovanų dėžutės vyrai, Lizdinė Plokštelė Dovanų Dėžutėje, dovanų dėžutė duomenys, storge dovanų dėžutėje, dovanų rinkinys dėžutėje, mermsid dovanų dėžutėje, glave dovanų dėžutėje, vyrams, dovanų dėžutėje, dovanų dėžutė socialinės.

Papildoma informacija