Gamtos Austrių Noras Gėlavandenių Perlų ilgi Karoliai Pakabukas Mados Papuošalai Moterims Paslaptinga Staigmena
€4.72 €2.83

Gamtos Austrių Noras Gėlavandenių Perlų ilgi Karoliai Pakabukas Mados Papuošalai Moterims Paslaptinga Staigmena "PASIDARYK pats" Papuošalai Dovana

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w46353

Produkto kriterijai: Produkto Pavadinimas: Valentino Diena Perlų Vėrinį Dovanų Dėžutėje Nustatyti Grandinės medžiagos: žuvų kaulų grandinės ar vandens banga, grandinės, ekologišką nikelio danga Karoliai ilgis: apie 45cm, svoris apie 1g / vnt. Pakabukas stilius: ažūrinės figūrinių tuščiaviduriai žibintų pakabukas (electroplated K balta spalva, ekologišką nikelio galvanizavimo), apie 2 g / vnt., dydis apie 1,2 * 2.3 cm, Vienos spalvos dėžutė dydis: Ilgis: 18cm, W: 10cm, Aukštis: 3,5 cm Vieną langelį svoris: apie 80g / box Priminimas: 1.žuvų kaulų grandinės ar vandens banga grandinės yra atsitiktiniai, gaminio pakuotę dovanų dėžutėje stilius yra atsitiktiniai 2.Atidaryti Austrių: Dėl savo saugumo, prašome dėvėti pirštines ir atidarykite austrės ir austrės yra nevalgoma.Netinka vaikams iki 6 metų.Vaikai turi būti prižiūrimi suaugusiųjų Funkcijų: 1.Elegantiškas ir Rafinuotas.Tai būtų labiausiai akį traukiantis puošmena, kuri puikiai tinka visų šukuosena. 2.Geriausia dovana jūsų draugui, mamai, mėgėjams parodyti savo meilę, ji turi būti puiki staigmena Valentino Dienos, Motinos Dienos, Kalėdų, Gimtadienio, Vestuvių, mokyklos Baigimo, Jubiliejaus, Prom ir Oficialius Renginius ar net staigmeną, kada norite. 3.Subtili išvaizdą, jūs galite dėvėti bet kartų ir jis leidžia jums akių gaudyti. 4. Tikrai elegantiškas ir kvapą gniaužiantis dizainas atrodo spalvingas ir nuostabus. 5. Lengva suderinti ir tinka bet kokio stiliaus drabužius.Produkto pakavimo sąrašas:Karoliai Dovanų Rinkinys*1 Pastabos: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: tumb, austrė, marškinėliai viktorijos, paslaptis pearl, meilės perlas, gėlavandenių vėžiagyvių, tabletes viagra, reicho marškinėliai, smaragdas, širdies pakabukas, puodelis iš nerūdijančio plieno.

  • Medžiaga: Pearl
  • modelis: Vientisos Spalvos
  • Modelio Numeris: Karoliai
  • Proga: Motinos Diena
Papildoma informacija