20pcs 125Khz RDA EM4305 Vandeniui Artumo Perrašomieji Smart Reguliuojamas Apyrankės Apyrankės ID Kortelę
€17.26

20pcs 125Khz RDA EM4305 Vandeniui Artumo Perrašomieji Smart Reguliuojamas Apyrankės Apyrankės ID Kortelę

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w44538

20pcs 125Khz RDA EM4305 Vandeniui Artumo Perrašomieji Smart Reguliuojamas Apyrankės Apyrankės ID Kortelės Plaukimo Baseinas, garo Kambarys, sporto SALĖ

Savybės:

Lustas: EM4305

Talpa: 363bits

Svoris: 20g

Spalva: Mėlyna Raudona žalia mėlyna

Medžiaga: S ilicone

Veikimo dažnis: 125Khz

Aptikimo atstumas: 3-10cm

Suderinama su Durų įvedimo sistema

Lengva nešiotis, minkštas

Vandens resistan

Suderinamas su visais 125khz RFID reader", norėdami patekti

Jokių išorinių galią reikalaujama.

Nauja kortelė įėjimo apsaugos sistemos.

Jis taikomas prieigos kontrolės, viešbučių spynos, personalo dalyvavimas ir mokyklos aplinka, prieigos ir apmokėjimo kontrolė, atpažinimo ir apsaugos sistemos, automobilių stovėjimo aikštelė, atvykimo ir mokėjimo, socialinės apsaugos, tvarkymo, transportavimo mokėjimo, savivaldybių ir papildomų paslaugų, mokėjimo

Jei norite customzied logotipas ant apyrankės,bent 100vnt kiekvienos partijos(kitu atveju kaina gali būti labai aukšta): APIE KAINOS PLS SUSISIEKTI su MUMIS!Patarimai: Labas, mielas drauge, žymes ar kortelės neturi duomenų lustas, jis naudojamas kopiją suderinamame žetonų.Jums reikia rašyti duomenis į jį prieš perskaityti suderinama užrakinti arba kitus suderinamus skaitytojas.

Pakuotės Sąrašas:

20PCS*125KHZ ID Kortelę

Grąžinimo ir atlyginimo

>>Grąžinimo ir atlyginimo yra priimtinas, kai prekė yra skaldytų siuntimo metu, ir paketas grąžinti per 7 dienas nuo gavimo.Prašome būti kantriems, kad mums 3-5 darbo dienas apdoroti jūsų grąžinimo ir atlyginimo

>> Visi produktas yra 90 dienų garantija.

Susisiekite su mumis

>>Mes nuoširdžiai tikimės, kad mes galime būti laimingi sandorį, Jeigu yra tam tikra problema, kad sandoris, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis laisvai.

>>Prašau, nepalikite bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei nėra jokio ryšio.Mes tikime, kad galime išspręsti bet kokias problemas, su gerų ryšių ir yra laimingas sandorio.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Atsiliepimai:

1. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 stare

2. Mes visada pasiruošę susidūrimas atsakyti į visus klausimus arba tiesiog pamatyti, kad viskas vyksta sklandžiai.Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Žymos: 125khz rda, Rašyti 125khz, EM4100, 125khz rda writable, rfid apyrankės, rfid apyrankės, 125khz rfid apyrankės, rda t5577, nfc apyrankė, rda.

  • Prekės Pavadinimas: zhizaibide
  • Tipas: iš naujo rašyti
  • Dažnis: 125Khz
  • Modelio Numeris: Apyrankė-EM4305-20
  • Lustas: em4305
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija