Nešiojamų Ir Patvarus 1000W 20A ZVS Žemos Įtampos Įvadinį Šildymo Ritė Modulis Flyback Vairuotojo Šildytuvas DC Maitinimo šaltinis
€5.66 €4.58

Nešiojamų Ir Patvarus 1000W 20A ZVS Žemos Įtampos Įvadinį Šildymo Ritė Modulis Flyback Vairuotojo Šildytuvas DC Maitinimo šaltinis

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w43941

Savybės:

Naudoti karinio laipsnio 1.6 MM dvipusis stiklo pluošto gamyba.

Naudojant gamykloje individualų didelio induktyvumo ritės, nuosekliai parametrus, ir daugiau stabilių rezultatų (30MM didelis magnetinis žiedas, naudojant 1.2 MM gryno vario viela).

Visų rezistorių naudoti penkis-žiedas stora varžai (penkias žiedas tikslumo rezistoriai turi nedidelių klaidų ir darbo stabilesnis)

Per einamųjų metų dalis ir apygardos valdyba yra visiškai alavo vertės ir gali būti naudojamos indukcinės šildymas.

Paprastai, 12-30 V nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis yra naudojamas, o dabartinės turi būti labiau nei 10A, nes vairuotojas valdybos dirba valstybės nulinės įtampos perjungimo.

Aprašymas:

Jo efektyvumas yra didžiausias, ir kiti vairuotojai yra nepakartojama.Kuo didesnė įtampa, tuo ilgiau arc yra.

Į 27V/15A impulsinis maitinimo šaltinis gali būti naudojami traukti lanko daugiau nei 80mm bandymų, ir iš esmės nekuria šilumos.

Ji taip pat gali būti naudojamas indukcijos šildymas ar aušinimas.Tai dėl to, kad kuo didesnė įtampa, tuo greičiau šildymas bus.Tuo pačiu metu, tuo daugiau šilumos, tai yra rekomenduojama šilumos skersmuo kietas daiktas, ne daugiau kaip 2/3 ritė.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Metalas

Spalva: juoda

Dydis: 85*69*32mm

Maksimali srovė: 20A

Maksimali galia: 1000W

Pakuotė:

1 x Modulis

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: zvs vairuotojo hv, ih indukcijos šildytuvas, zvs mini, plytelių, indukcijos šildytuvas 10a, maitinimo sff, 110v dc išėjimo maitinimo šaltinis, nešiojamų maitinimas 110v 1000w, 10va, 1000w zvs.

  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: ONLENY
Papildoma informacija