X-TEAM Brushless Variklio 3665 3930KV BLDC Variklis Electromotor 1/8 RC Automobilių BuggyMonster 650-800 mm RC Valtis Pakeitimo Atsargines Dalis
€36.13 €22.40

X-TEAM Brushless Variklio 3665 3930KV BLDC Variklis Electromotor 1/8 RC Automobilių BuggyMonster 650-800 mm RC Valtis Pakeitimo Atsargines Dalis

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w43283

Specifikacija:

Gamintojas: X-TEAM Produkto Pavadinimas: Vidaus Sukimosi Brushless Nuolatinės Srovės Variklis Modelio Nr.: XTI-3665-3930 Taikoma: Taikoma: RC Automobiliai (1/8 Buggy, Monster), RC Valtys (650-800 mm) Medžiagos: Metalai, + Magnetas Spalva: Žalia Maksimali Galia: 2000 W Max Įtampa: 15 V Max Srovė: 135 A KV (RPM/V): 3930 Skersmuo: 36 mm (1.42 colių) Ilgis: 65 mm (2.56 colių) Veleno Skersmuo: 5 mm (0.197 colių) Ilgis Pratęsimo Velenas: 15 mm (0.59 colių) Kištukas: Ø 4 mm (0.157 colių), auksą, padengtą Grynasis Svoris: 282 g Pakavimo Dėžutė: 15 cm x 7.5 cm x 6.5 cm Pakuotės: Variklio × 1 Logistikos Pakavimo Metodas: Gofruoto Popieriaus Langelį Logistikos Svoris: Apytiksl. 390 g

Šiltas Raginimus, kad Visi Mūsų Gerbiami Klientai,

Apie Mūsų Produktus:

Esame profesionalus gamintojas brushless DC motor RC modelių Kinijoje ir gali suteikti labiausiai kategorijų, specifikacijos ir modelių brushless variklis.Jei jums nepavyksta rasti motorinių jums reikia mūsų parduotuvėje, prašome palikti mums pranešimą dėl www.laiptaiidangu.lt.Yra didelė tikimybė, kad mes galime padėti.Prašome neskubėkite palikti!

Apie Priėmimo Tikrinimo

Prieš jums pasirašyti sklypas, įsitikinkite, laivybos langelį nepažeista ir užbaigti, inspekcijos perkamos prekės pati yra net geriau.

Apie Mūsų Teikiamas Paslaugas:

1. Išsiųsti & Grąžinti Jei gauta prekė nėra pati, kaip aprašyta ar pažeistos transportuojant, mes išsiųsti produktas jums arba grąžinti mokėjimo taip, kaip prašoma. 2. Prekių Grąžinimas arba Mainai Mes priimame jūsų prašymus dėl produkto grąžinimo arba keitimo be priežasties per 7 natūralus dienų nuo sklypo gavo.Bet prašome atkreipti dėmesį, kad jums reikia nusipirkti santykinės sąnaudos grąžinimo ar keitimo pristatymas pagal šią sąlygą. 3.Q & A (1) Jei yra kokių nors klausimų apie produktus ar mūsų paslaugų prieš perkant, prašome palikti mums pranešimai apie Ali-Express, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau mes galime (dėl laiko skirtumo). (2) Jeigu yra bet koks skundas, po sklypą gavo, galite susisiekti su mūsų prekybos vadovas arba palikite mums žinutę apie Ali-Express arba rašykite mums.Mes atsakysime jums per 24 valandas. 4. Greitas Pristatymas Mes esame gamintojas pati produktų pasiūla.Akcijų yra daug ir greitas pristatymas, gali būti surengtas. 5. Pardavimų Skatinimas Mes aktyviai dalyvauti festivalio skatinimo veiklos ir kitus renginius pradėjo Ali-Express".Ir mes taip pat kilę mūsų pačių skatinimo veiklos aperiodically.Tapti mūsų pasekėjas, norėdami gauti naujienų apie mūsų pardavimų skatinimas, arba tiesiog pridėti jūsų, kaip daiktų krepšelis yra tikrai pelninga, kad jūs, ir šiltai pasveikino mus. 6. Didmeninė Kaip jau minėjome, mes esame paties gamintojo produktų pasiūla.Didmeninės yra prieinama dėl visų straipsnių.Jei yra, užklausą, susisiekite su mūsų prekybos vadovas arba palikite mums žinutę apie Ali-Express". (El. pašto Adresas:[email protected] ATTN: P. Wang)

Apie Mokėjimą:

- Ali-mokėti yra priimtinas. - Visų didelių kredito kortelės, kurios buvo per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO yra priimtinas.Prašome atkreipti dėmesį, kad MOKESČIŲ ir PVM NĖRA įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidas.

Apie Atsiliepimą:

1. Siekiant padėti mums tobulinti mūsų kokybės produktų ir paslaugų, jūsų atsiliepimai yra nuoširdžiai pasveikino ir labai svarbus mums, prašome atsarginių mus kelias sekundes savo brangaus laiko palikti mums atsiliepimų, ir jūsų pirkėjas parodyti nuotraukas ar vaizdo įrašus, yra net geriau.Jūsų teigiamus atsiliepimus (5 žvaigždučių ) ir pirkėjo rodo, galėtų būti puikus paskatinimas mums, ir labai gerai įvertino. 2. Visi mūsų produktai praėjo labai griežtą kokybės kontrolės procesas, siekiant užtikrinti jų aukštą kokybę ir mes stengiamės suteikti jums geriausias paslaugas, kartu su mūsų logistikos paslaugų teikėjai.Jei mūsų produktų ar paslaugų, deja, nepavyksta pasiekti jūsų lūkesčių, tai būtų labai nusiminusi mums.Tačiau nereikia skubėti palikti mums neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes imsimės rimtai susirūpinti dėl savo skundą, ir pabandyti išspręsti problemą greitai ir padaryti viską, kas įmanoma ištaisyti jūsų pirkinių patirties mūsų parduotuvėje.Prašome maloniai ir kantriai laukti, kol mūsų reaguoti.Labai ačiū!

Žymos: bldc brushless, bldc pavara variklis, 4092 brushless variklis, bldc rc, rc auto brushless variklis, rc brushless variklio prekės, electr variklis, 3665 Brushless Variklis, yalu bldc variklis, valtis remot kontrolės.

  • Modelio Numeris: XTI-3665-3930
  • spalva: žalia
  • Kiekis: 1
  • KV (RPM/V): 3930
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
  • Transporto Priemonės Tipas: Automobiliai
  • Prekės Pavadinimas: X-TEAM
  • Dydis: 36 mm * 65 mm
  • Keturi varomi Ratai Atributai: Varikliai
  • RC Dalys ir Acc: Varikliai
  • Medžiaga: Metalo
  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Variklis
Papildoma informacija