Yieryi Nešiojamą Refraktometru 58~90% Brix 38~43 Būti Baume Medus, Vynas, Vanduo Turinio (12 - 27%)Refraktometru Refrakcija Įrankiai
€12.31 €10.96

Yieryi Nešiojamą Refraktometru 58~90% Brix 38~43 Būti Baume Medus, Vynas, Vanduo Turinio (12 - 27%)Refraktometru Refrakcija Įrankiai

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w41855

Kišeninis refraktometru 58~90% Brix 38~43 Būti Baume Medus, Vynas, Vanduo Turinio (12 - 27%)

Šis optinis refraktometru (medaus metrų) turi 3 skales: 12 - 27 % matavimo medaus drėgmės, 58-90 proc. brix, 38 - 43 Būti Gliukozės Baume.Tai tinka ne tik bitininkai, bet ir visiems, kam reikia patikrinti bičių medaus kokybės e.g.maisto pramonėje).

Techniniai duomenys:

Matavimo Diapazonas Brix: 58-90% (Baume): 38-43 Būti" Vanduo: 12-27% Skyrius Brikso vertė: 0.5% (Baume): 0.25 Būti" Vanduo: 0.5% Tikslumas Brix: ±0.5% Brix (Baume): ±0.25 Būti " (Baume) Brix: ±0.5% Vandens Kalibravimo Aliejus: Dioptrijų Aliejus, 2ml Nuoroda Temperatūra: 20°C ATC: 10-30°C Svoris :91g Ilgis :152mm(6.0 cm)

Proceso kokybė ir struktūra:

1. Patvirtinta griežtus kokybės ir saugos standartus. 2. Sunkiųjų aliuminio konstrukcijos, patvari ir ilgaamžė. 3. Pagaminti iš aukščiausios ir aukščiausios kokybės aliuminio ir gumos, kad jis lengvas. 4. Padas yra minkštas ir patogus, neslidus gumos, kad produktas nėra lengvai deformuojasi. 5. Lengva dėmesio ir kalibruoti, lengva naudoti.

Veikimas:

1: Vieta kelis lašus skysčio į pagrindinį prizmę. 2 :Padengti prizmę,atrodo per okuliarą prieš šviesą. 3 :Reguliuoti okuliaro aiškiai narė. 4 :Jūs galite skaityti rezultatas vertė masto.

Pakavimo sąrašas:

1 x Refraktometru 1 x Pipete 1 x Varžtas vairuotojas 1 x Valymo servetėlės 1 x Instrukcija Instrukcija anglų kalba,rusijos,ispanijos,vokietijos,Japonijos,korėjos 1 x carton box/plastiko dėžutė/PU krepšys

DUK

Q : Matavimo aplinkybes

Prašome kalibruoti produkto prieš matmenys (prašome sekite instrukcijas ant rankinio).b.Matavimo alkoholio, naudokite skystas, po distiliacijos, skirtos priemonės; matuoti cukraus kiekį ir koncentraciją Baume, galite tiesiogiai išmatuoti skysčio.

Q : Dėmesio ir masto padarinių

A : a:Jei skalė yra nematomas, pasukti juoda dalis uodega refraktometru sutelkti dėmesį į produkto.b.Jei skalė yra palenkti, pasukti juoda dalies viduryje refraktometru šiek tiek koreguoti apimties į horizontalią narė.c.Jei jūs susiduria su neišsprendžiama problema, prašome susisiekti su mumis.

Q : Apie žalą

A : Po to, kai gauna sklypas, radau, kad jis buvo pažeistas.Prašome elgtis ramiai, nufotografuokite vaizdą arba vaizdo pažeistas produkto, atsiųskite ją mums, ir tada mes atsiųsime jums naują produktą.

Kelių Spalvų

YIERYI

YIERYI prekės ženklas buvo įregistruotas 2016 m. Pagrindiniai produktai yra refraktometrai, PH metrai, tds, eb tvartai, dirvos skaitikliai, virtuvės svarstyklės, ir papuošalai svarstyklės.Siekiant užtikrinti duomenų tikslumą, mes nutraukėme pigių mikroschemų, pasirinkto aukšto tikslumo Taivano importuojami ir Pietų Korėja, importuojamų lustų projektavimą pasirinkau nešiojamų pen tipo dizaino, lengvas, gražus ir lengvai atlikti.Visi produktai bus tikrinami, kalibruoti ir naudojami pagal save, siekiant užtikrinti, kad kokybė yra kvalifikuoti ir tada skatinti.Mes norime, kad tegul šis sveikas prekės įvesti kiekvieną šeimą ir kiekvieną pasaulio kampelį, ir perduoti svajonė "pasaulio meilė, Kinija padarė"!

Žymos: matuoklis cukraus, testere, alkoholio refraktometru, ph, būti jums, medaus medžio srautas, alkoholio matuoklis nemokamas pristatymas, extractor medaus, nešiojamų medaus refraktometru, kino pūsti.

  • Naudojimas: Cukraus
  • Brix Min. Div.: 0.5%
  • Prekės Pavadinimas: yieryi
  • Brix Diapazonas: 58~90% Brix
  • Modelio Numeris: THE01513C
  • Svoris: 230g
  • Matavimo Diapazonas: 58~90% Brix
  • Min. Div.: 0.5% Brix
  • Matavimo Tikslumas: 0.5%
  • Dydis: 210*100*49mm
Papildoma informacija