21V 1/2
€79.21 €55.45

21V 1/2" Belaidžiais Brushless Elektros Veržliarakčio Poveikio Veržliarakčio galinis Raktas Įrankis 380N.m 6,0 AH Li Akumuliatorius Vertus Gręžimo Įrengimas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w41726

Bevielio ryšio Poveikio Raktas 1/2" Tvirtinimo 21V Brushless Varikliu Max Sukimo momentas 380N.m 6,0 AH Baterijos, Greitas Įkroviklis su Galinga Poveikio Raktu Rinkinys su LED Šviesa ir Įrankių dėžė

【Brushless Variklio, Galingas Sukimo momentas】Mūsų raktas naudoja didelės galios brushless variklis, maksimalus sukamasis momentas gali pasiekti 380N.m ir 3800rpm.Su brushless varikliu yra stiprus galia, mažas nuostolis, ir ilgą gyvenimą.Ji gali naudoti 50,000 Valandų vidutiniškai.Varžtus, gręžti skyles, ir įdiegti varžtus galima atlikti viena mašina.

【Didelės Talpos Baterija, Ilgas Darbo Laikas】Mūsų produktus naudojame aukštos kokybės 6.0 AH didelės talpos ličio baterijos Gali veikti nepertraukiamai 8-12 valandų. 10c biudžeto įvykdymo patvirtinimo, didesnio efektyvumo.Ji nuo srovės apsauga, viršįtampių apsauga, per-temperatūros apsaugos ir įkrovimo-iškrovimo apsaugą, saugus ir patvarus.

【Smart Operacinė Sistema, Patogus Naudoti】dizaino begalinio greičio keitimo mygtukas ir priekinės ir atbulinės eigos jungiklis, mygtukas gali patenkinti savo įvairių darbo poreikius.Pažangios valdymo skydelis naudojamas reguliuoti pavaros ir rodyti likusios galios realiu laiku.

【Aukštos kokybės Medžiagų, Lašas atsparus ir Patvarus】Mūsų raktas naudojamas TPE didelio stiprumo (shell), anti-drop ir anti-beldžiasi.Minkštos gumos, neslidžia rankena priima, ergonomiškas dizainas, patogus ir ne nuovargis po ilgo laiko naudojant.

【Profesionalus Raktas, Plačiai Taikyti】Šios profesinės bevieliuose elektros raktas turi didelę galią, didelės talpos baterija, nesudėtinga operacija, bet galingas funkcijas.Gali būti naudojami pakrovimo ir iškrovimo pastoliai, padangos, varžtai, diegimo plieno plokštės, medienos gręžimo, ir tt.

Aprašymas:

1. Magnetinio aikštėje vadovas turi privalumų, didelis kietumas, aukšta lydymosi temperatūra, aukštas atsparumas korozijai bei aukštas atsparumas dėvėjimuisi.Galingas ir patvarus.

2. Išsklaidytos LED lempos plačiau apšviesti ploto ir didesnį ryškumą, kurie gali padėti jums dirbti tamsoje kampe.

3. Didelio angos konstrukcija apsaugo mašiną nuo perkaitimo ilgą laiką.

4. Nešiojamų įrankių dėžė yra patogus laikyti ir nešti į mašiną.Komplekte dirželis, galima nešioti lagaminą ant kūno taupyti energiją.

Specifikacija:

Maitinimo Šaltinis: Įkraunamas Elektrinis Ličio baterija

Matmenys: 26.2*14.8*7.9

Tvirtinimo dydis:1/2"

Maks. Sukimo momentas: 380N.m

Svoris: 1.85 kg

Vardinė Įtampa: 21V

Be Apkrovos Greitis: 3800rpm

Įkroviklio Adapteris Įėjimas: 21V DC 1.5 Ah

Įpakavimas: Įrankių dėžė

Įkrovimo Laikas: 1 Valanda

Sertifikatas: CE, ROHS BMK

Paketas apima:

1* Elektrinis raktas

1* Įrankių dėžė

1* 6.0 AH Baterijos

1* Greitas įkroviklis

1* Instrukcija

Žymos: smart termostatas, grindų šilumos, grindų, grindinio šildymo grindų sistema, termostatas, elektrinis grindų šildymas, skaitmenų termostatas, iplay30, grindų šildymo termostatas, šilumos padas.

  • Elektrinis Raktas 2: Bevieliuose elektros raktas
  • Elektros Veržliarakčio 1: Elektrinis Raktas
  • Tipas: poveikis raktas
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maks. Sukimo momentas: 380N.m
  • Dažnis: Kita
  • Vardinė Įtampa: 21V
  • Prekės Pavadinimas: FURONGHUA
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
Papildoma informacija