Už Pirmtakas 735xt Ekrane Žiūrėti remontas, atsarginės dalys, Taikomos GARMIN Fr735xt Originalus žiūrėti priekiniai atveju Stiklo ekranas
€49.24

Už Pirmtakas 735xt Ekrane Žiūrėti remontas, atsarginės dalys, Taikomos GARMIN Fr735xt Originalus žiūrėti priekiniai atveju Stiklo ekranas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w4150

Sveiki atvykę į Mebike Parduotuvė

Modelis:GARMIN Forerunner 735XT Ekranas Taikytinos modeliai:Forerunner 735XT Sena ir nauja:antra vertus 95 Nauja Dėl profesinio priedai, individualūs vartotojai gali būti, kad negalėsite pakeisti jas patys.Prašome eiti į parduotuvę už profesionalų priežiūra po jų gavimo.Jei jūs veikia neteisingai ir sukelti produkto žalos, jums reikia prisiimti atsakomybę.Mūsų bendrovė remia mažmeninė ir didmeninė prekyba.Jei jums reikia daug prekių, prašome susisiekti su mumis iš anksto paruošti pakankamai atsargų.Didmeninė kaina yra pranašesnis, kviečiame bendradarbiauti su jumis.Mūsų įmonė yra Guangzhou, Kinija.Mūsų bendrovė daugiausia parduoda GARMIN žiūrėti / dviračių kodas žiūrėti / ragelį ir kiti priedai.Aš jau Kinijoje 7 metus ir dabar aš pradedu jį parduoti užsienyje.Dauguma mūsų produktų bus išsiųstos per 24 valandas po to, kai jūs mokate.

1. Pristatymo laikas: 15-25 darbo dienas. 2. Mes tikimės, kad jūsų kroviniai bus pristatyti laiku, bet dėl to, tarptautinis transportas, transportas laikas labai priklauso nuo aiškaus bendrovės ir vietos papročius (jei taikoma), vieną kartą atsiuntė, mes ne kontroliuoti, ne visi.Jei turite kokių nors klausimų apie šį vežimą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kai mes siekiame pasiūlyti tarpusavio ir teigiamas pasiūlymai 。 3. Sekimo numerį teiks tik registruotiems transporto 4. Paprastai mes pristatyti prekes per 2 darbo dienas nuo gavimo tvarka. 5. Internete sekimo sistema paprastai atnaujinamas per 1-3 darbo dienas (išskyrus šeštadieniais ir švenčių dienomis), gavusi mokėjimo.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti ilgiau. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Jei prekes norite gauti yra nepriimtina defektų, žalą ar nuostolius, prašome mums pranešti per 3 dienas po prekių pristatymo. 2. Jei šių nemalonių dalykų atsitikti, mes tikimės, kad pirkėjas ir tiekėjas gali aktyviai bendrauti ir spręsti ginčus, lanksčiai.Mes jus patikinti, kad mes sugalvoti tinkamą sprendimą. 3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Jūs galite palikti mums pranešimą į prekybos direktoriaus pareigų.Mes atsakyti į jūsų klausimus, į eilę, kad gautų jūsų klausimų.Jeigu negaunate atsakymo per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienas), tai reiškia, kad mes ne gauti jūsų pranešimą.Kreipkitės į mane dar kartą.Labai ačiū. 4. Darbo valandomis, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Jei tai ne darbo diena, prašome suteikti mums daugiau laiko, kantriai ir apgalvotai.Nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys be ryšio.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą ir supratimą. 5. Jei esate nori suteikti mums penkių žvaigždučių girti, mes suteiksime jums nuolaidos kitą kartą.

Žymos: suunto watchband, garmin 735xt raštas, sunto apyrankė, galinį dangtelį garmin, garmin instinktas, echosonda, tiguan atsarginės dalys, sunnto žiūrėti, kištuko garmin forerunner 735xt, garmin xt 735.

  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Kalbos: lietuvių
  • Prekės Pavadinimas: GIAUSA
  • Suderinamumas: Forerunner 735XT
  • Tipas: GARMIN Forerunner 735xt ekranas
Papildoma informacija