Lcd Ekranas Masažo Ginklą Gilus Raumenų Massager Elektros Vibracijos massagers Organizmui Atsipalaiduoti Fascial Ginklą Skausmo Anti-celiulito
€127.71 €57.47

Lcd Ekranas Masažo Ginklą Gilus Raumenų Massager Elektros Vibracijos massagers Organizmui Atsipalaiduoti Fascial Ginklą Skausmo Anti-celiulito

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w41255

Savybės:

1.Padeda sumažinti raumenų skausmą ir sustingimą su 6 keičiamais galvos priedus. 2.Šis kaklo massager pad yra 20 greičio, stiprumo lygis, kuris leidžia jums gauti teisinga ir tinkama suma spaudimą atleisti savo raumenų skausmas 3.Didžiausia nauda yra akivaizdžiai momentinių raumenų reljefo.Su šiuo masažo ginklą, jums gali stumti dešinėn į vietą, suteikiant jums mėšlungis arba vienas, kad mano gerklės, ir tai užtikrina greitą palengvėjimą. 4.HD LCD Ekranas: HD LCD ekranas.Jutikliniai mygtukai.Tikslūs ekranas pavaros, vairo ir įjungti. 20-greičio vibracijos reguliavimas.Efektyvus masažas raumenų atsipalaidavimą. 5.Į massager priima aukštos kokybės variklis ir turi super šilumai išsklaidyti funkcija.Aukšto tikslumo pelėsių daro mašina, galvos ir kūno sandariai sujungtas.Sklandžiai stumdomas gali efektyviai sumažinti triukšmą darbo metu.

Techniniai duomenys:

Massager Dydis: 23.5 cm x 23.5 cm Įkrovimo įtampa:110-240V,50/60Hz Įkrovimo laikas: 3 Val. Srovės įvestis:DC, 26V

Pakuotė:

1 x Masažas ginklą 6 x Masažo vadovas 1 x Maitinimo įkroviklis 1 x Vartotojo vadovas 1 x Nešiojamų atveju

Raumenų raumenų masažas ginklą

1.Aukšto dažnio giliai masažas, fizioterapija 2.Formuojant/masažas/riebalų deginimas/atsipalaidavimo/fizinė terapija

Nauja Skatinimo

AI chip/Ilgalaikio patvarumo/Strong variklio/6 massager/20 pavara, reguliuojamas/Low manijos dizainas

Fitness masažas įranga

Gyvybingumą pabunda iš čia atsipalaiduoti stora minkštuosius audinius, paspartinti kraujo apytaką ir greitai nugalėti pieno rūgšties pagaminti po pratybų, kuris yra per didelis, kad būtų sutrumpinti raumenų atsigavimo laikas.

6 profesinių masažo galvutės konfigūracija

1.Rūpintis kiekviena raumenų grupė 2.Grupė ginklą yra įrengta 6 profesionalus masažas vadovai patenkinti masažas patirtį kiekvienos raumenų grupės. 3.Maža apvali galvutė:Tinka vidaus giliųjų audinių Acupoint masažas, ir kt. 4.Butas vadovas:Tinka visoms raumenų dalys Atsipalaiduoti ir formos 5.Cilindro galva:Tinka įtakoja giliųjų audinių, Tokių kaip Dienovidinio, Palmių, vienintelis ir kt. 6.Kamuolį Galva:Tinka masažuoti rankų, juosmens ir nugaros Didelis klubai, šlaunis, blauzda ir pan. 7.Kastuvas vadovas:Tinka pilvo raumenų Linijos, drožyba ir atsipalaidavimo 8.U-formos galvutės:Tinka masažuoti kaklo ir kaklo, Stuburo ir Achilo sausgyslės

Kelių dalių masažas

1.Atsisveikinti su visų rūšių fizinių bėdų 2.Raumenų sustingimas/Pečių ir kaklo įtampą/Nugaros/Nutukimas

20-pavarų stiprumo reguliavimas

1.kruopščiai rūpintis eachmuscle grupės 20-pavarų dažnio konversijos pilnas masažas kiekvienos raumenų grupės, geriau suprasti fizinės terapijos raumenų G-spot 2.1-7 pavara:Raumenų susijaudinimą ir reabilitacijos mokymo 3.8-14 pavara:Fasciją atsipalaiduoti ir skilimo pieno rūgštis 4.15-20 pavara:Gilus masažas, intensyvus masažas 5.Mes griežtai laikytis galiojančių teorija kūno raumenys ir kaulai, ir dizainas mokslinio 20-pavarų kintamo dažnio vibracijos režimą,Prisitaikyti prie įvairių poreikių, nesvarbu, ar ji yra kasdienis poilsis, arba specialistai, kurie turi giliai masažas,galite rasti savo amplitudės.

Aukštos kokybės brushless variklis

Kad pataikyti greitis brushless variklis yra 3600 sūkių per minutę, kuris yra galingas ir nebus sulėtinti dėl įtakos išorinės jėgos.Ji nukentėjo raumenis, giliai sumažinti raumenų skausmą.

Giliau masažas iš karto spaudai nuovargis

Giliau masažas gali greitai sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą,pagerins kraujotaką ir judesių amplitudę, pagerinti sveikatos minkštųjų audinių.

Didelės Talpos Ličio baterija ilgalaikio ilgalaikio

1.2400 MAH Didelės Talpos Ličio Baterija 2.Ilgalaikio baterijos veikimo laikas 8 val.

Pažangios kontrolės lustas

Greitai reaguoti ir mėgautis ramioje patirtis

47 dB tyli masažo pasinerti kūno ir proto tyloje

Variklio šepetėlių-mažiau aukštųjų mokyklų yra įrengta naujos kartos triukšmo reductionand išjungimo technologija, plius variklio pagalvėle net ir garso izoliacijos valdybos, taip pat triukšmo mažinimo atveju, kuris gali sumažinti triukšmo įvairiais būdais, ir, galiausiai, slopina triukšmą per 47DB, kaip, tarkime, pavargę kūno skausmas patenka į tyli vibracija.

12 spalvų yra, visada yra vienas jums patinka

Apie siuntos

1.Užsakymai tvarkomi laiku po apmokėjimo, yra patikrintas. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3.Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grąžinimo/grįžti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra! 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime visą savo laimėjęs pasiūlymas-suma,Gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie atsiliepimą

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerus atsiliepimus ir penkių žvaigždučių mums jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti. 3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti,ir bus išbandyti savo geriausia išspręsti problemas. 4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

Žymos: fascial ginklą atveju, fascial ginklą, magnetinio purškimo pistoletas, xisomi fascial ginklą, padangų oro pistoletas, raumenų masažas fascial, universalus fascial ginklą, fascial ginklą 220, duslintuvas kulkosvaidis, šautuvas, pistoletas netikras.

  • Dydis: Multi Size SML
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Prašymas: Įstaiga
  • Modelio Numeris: QY-MG05
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: BENIFYO
  • Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos
Papildoma informacija