Universaliųjų Elektroninių Organizatoriai, Kelionių Saugojimo Krepšys Laidas, USB Kabeliai,
€4.15 €3.40

Universaliųjų Elektroninių Organizatoriai, Kelionių Saugojimo Krepšys Laidas, USB Kabeliai, "Flash" Atmintinę, Ausinės, Maitinimo Bankas

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w41004

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:Nailonas

Dydis:22.6 x 15,7 cm / 8.89" x 6.18"(L x W)

Kiekis:1PC

Savybės:

Kelionės universalus kabelių organizatorius elektronikos priedai atvejais dėl įvairių USB diską, USB kabelis,c ables, sata kabelis, flash diską,telefoną,įkroviklį,atminties kortelę ir kt.

Dydis: 22.6 x 15,7 cm / 8.89" x 6.18"(L x W).Universalus ir lengvas; pagaminti iš sunkiųjų, tvirtas ir atsparus vandeniui nailono su gerai kamšalu pusiau lankstūs viršeliai.

Praktiškas dizainas užtikrina dviejų krypčių užtrauktukas,12 elastingos kilpos,6 smulkaus tinklelio kišenės ir daugiau vienas su užtrauktuku,leis jums lengvai pasiekti savo įrangą.

Multi-funkcija: Išskyrus atvejus, organizuojant reikmenys,taip pat gali dirbti kaip makiažas krepšys,kūdikių sveikatos priežiūra, gyvūnėlių rinkinys.

Lengvai tilptų į bagažo,kuprinė,lagaminėlis.Puikus organizatorius biure,verslo kelionės ar atostogų kelionės,išlaikyti visi maži priedai, mobiliųjų telefonų priedai tvarka.

Pakuotė:

1 x Kelionių Kabelių Organizatorius

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Žymos: bankas galia, digma tablet, antspaudas usb flash drive, elektronikos organizatorius organizacijos, pečių maišą, kabelio organizuoti krepšys, earphon dėklas, 5d kaukė, nešiojamų kabelis organizuoti, usb, ssd drive.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Laikymo Krepšiai
Papildoma informacija