Atgalinės atskaitos Laikmatis Pabėgti Kambarys Prop Žaidimas naudoti jį atgalinės atskaitos laiką, plačiai naudojamas kolegija kambarys
€37.81 €35.54

Atgalinės atskaitos Laikmatis Pabėgti Kambarys Prop Žaidimas naudoti jį atgalinės atskaitos laiką, plačiai naudojamas kolegija kambarys

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w40039

Produkto Pavadinimas: Atgalinės Atskaitos Laikmatis

Trumpas Įvadas Ekrano skaitysis, kai žaidėjai arba kambario savininkai galia ant jo.Laikas gali būti 99 minučių ir 99 sekundes, ne daugiau.Jis plačiai naudojamas pabėgti kambarys.

Prop sąrašą

vienas Atgalinės atskaitos Laikmatis vienas Plastikinis Mygtukas vienas 12V Adapteris

Produkto renginiai

1. Padėti vartotojams nustatyti, atgalinės atskaitos laiką. 2. Du iš naujo režimai: paspauskite mygtuką, norėdami iš naujo; Vėl galia atraminiai iš naujo.

Kaip nustatyti, Atgalinės atskaitos Laiką

Po maitinimo, žaidėjai paspauskite konfigūravimo mygtuką, kad atgalinės atskaitos laiką būti lygus nuliui.Paspauskite mygtuką Pridėti mygtuką, norėdami nustatyti laiką.Paspauskite konfigūravimo mygtuką kiekvieną kartą, nustatymą, pateks į dešinę pusę.

Kaip sujungti valdiklį su EM užraktas

Prijunkite raudoną laidą lock su raudona viela kontrolieriaus; juodą laidą su juoda laido reguliatorius.

Šiltas Patarimai

1.Rekvizitai Dalys Visi rekvizitai neapima EM užraktas, jūs galite susisiekti su mumis ir įsigyti 12V EM užraktas. 2.Muitai Prekės kaina neturi būti taikomi importo muitai, mokesčiai ir kitos rinkliavos. 3.Pristatymas Naudojimo Taisyklės 1)Mes visame pasaulyje laivyba (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). 2)Mes išsiųsti prekes per 4 dienas po gauto apmokėjimo; jei jums reikia pakeisti adresą ar kitą informaciją, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po apmokėjimo. 3)Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas yra skirtingas, ypač per atostogų laiką.Jei negavote jūsų siunta per 30 dienų, tiesiog susisiekite su manimi.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau. 4)vaizdai, rodomi vaizdo įrašai ir nuotraukos jūsų nuoroda.Jūsų patenkinamas yra mūsų geriausias svarbus dalykas! 4.Atsiliepimai Jei galite pateikti mums anksti patvirtinimą gavę rekvizitas, kad bus labai dėkingi.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų rekvizitai (Penkias Pradeda) .Tiesiog būti laisvai susisiekti su mumis, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes išspręsti problemą artimiausiu metu.Ačiū už jūsų supratimą. 5.Grįžti Visos prekės yra geros kokybės ir griežtai tikrinamos prieš vežimą.Mes, kad būtų išvengta bet kokios kokybės problema.Jei esate ta patenkintas, jūs galite susisiekti su mumis per 24 valandas ir keistis prekę per 7 dienas.Jei atraminis yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes negalime išduoti grąžinti ar pakeisti.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje būklės ir originalioje pakuotėje su visais įtrauktų komponentų.Jūs taip pat privalo pateikti mums konkrečios priežasties ir sekimo numerį, grąžinimo.Po to, kai abi patvirtino, visi minėti dalykai ir atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt, mes grąžinsime jums.

Žymos: saund pabėgti kambarys prop, vyrai laiko vandens, Kolegija, atgalinės atskaitos ekranas laikmatis, pabėgti kambarys laikmatis, pabėgti žaidimas prop, pabėgti rekvizitai garso, escaperoom prop, c4 siurblys, prop korteles pabėgti kambarys.

  • Modelio Numeris: EX0008
  • Saugumo Režimas: Nesugeba Užtikrinti su Signalas
  • Prekės Pavadinimas: EXZYU
  • Kryptis: NĖRA
Papildoma informacija