5.9-8.5 Colių Juoda Pakeitimo Žiūrėti Juostų Titano Lydinio Apyrankę Rankogaliai Dirželiai Aksesuaras Garmin Fenix 6X/6X Pro
€38.96 €22.99

5.9-8.5 Colių Juoda Pakeitimo Žiūrėti Juostų Titano Lydinio Apyrankę Rankogaliai Dirželiai Aksesuaras Garmin Fenix 6X/6X Pro

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w39677

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Tai Garmin Fenix apyrankė pagaminti su aukščiausios kokybės titano lydinio, ir ji yra šviesesnė nei kitų metalų žiūrėti juosta.

2、Patogūs Drabužiai: 1/2 nuorodos dizainas leidžia dydį tiksliau, puikiai tinka riešo formos, ir dirželis yra patogiau dėvėti.

3、Lengva Naudoti: Ji puikiai tinka riešo tuo 5.9"-8.5" (150mm-185mm); lengva ir patogu reguliuoti dydį su removal tool sąlyga.

4、Lankstymo Užsegimas: atnaujinta tvirtai uždarytas dvigubas mygtukas lankstymo sagtimi pakankamai saugu laikyti savo smartwatch, užkirsti kelią atlaisvinti automatiškai.

5、Platus: Tai klasikinis Garmin Fenix nuorodą apyrankė yra suderinamas su Garmin Fenix 6X/6X Pro; tai yra madinga vyrams ir moterims daugeliu atvejų.

Specifikacija:

Pavadinimas: 26mm Titano Lydinio Greito Atleidimo Dirželis

Medžiaga: titano lydinio (savybės: lengvas, stiprus, tvirtos, aukštos kietumas)

Svoris: apie 68g

Matmenys: plotis 26mm/1.02 tam, kūno ilgis: 175mm/6.89 į (riešo perimetras yra koreguojamas šalinimo rankos)

Spalva: juoda

Taikytinos modeliai: Garmin fenix 6X, Garmin fenix 6X pro

Pakavimo Sąrašas:

Dirželis*1

T6 atsuktuvu*2

ranka šalinimas*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: garmin finix 6x pro, apima fenix 6x pro saulės, fenix 6x pro dirželis, apyrankė garmin, "fenix", šiaurės krašto žiūrėti gavia, garmin venu kv., fenix 6 garmin, žiūrėti šiaurės edg altay, vyrai žiūrėti.

  • Tipas: Pakeitimo Žiūrėti Intervalai
  • type1: Titano Lydinio Apyrankė
  • Type2: Rankogaliai Dirželiai Priedų
  • Drop laivyba: Parama
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Prekės Pavadinimas: ŠIAURĖS KRAŠTO,
  • Type3: Garmin Fenix 6X/6X Pro
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Funkcija: Tiesioginis Pranešimas
  • Kalbos: lietuvių
Papildoma informacija