360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Profesija, Žvejybos Įrankiai
€3.67 €3.12

360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Profesija, Žvejybos Įrankiai

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w38416

360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas

Ypatybė:

1. Kruopščiai pagamintas: nerūdijančio plieno kūgio šuoliai yra prailgintas ir sutirštės, ir gali lengvai patekti į žemę (purvo, smėlio, uolienų įtrūkimus), taip kranto stovi gali stovėti tvirtai.

2. 360° įvairiakryptė dizainas: laikiklis galvos gali suktis 360 laipsnių horizontaliai ir 120 laipsnių vertikaliai, ir riešutai yra laikomi įmonės, o ne lengvai atpalaiduokite.Galite koreguoti bet kuriuo iš skirtingų kampų, jums reikia žvejojant ant paplūdimio, upės ar ežero.

3. Universalus tipas: turėtojui gali būti taikomas daugelyje rūšių meškerės, tokių kaip sukasi ir liejimo juostos.Patobulinta laikiklis turi didesnį dydį, todėl lazdele, stabilesni.

4. Lengva nešti: Į sulankstomas ir nuimamas dizainas yra lengva nešiotis ir laikyti, ir tai yra labai lengva įdėti į žvejybos dėžutėje arba maišelyje.

5. Mėgaukitės įdomus žvejybos: Išlaisvinti savo rankas, mėgautis įdomus žvejybos lengvai ir laisvai, tai yra puikus aksesuaras jūsų žvejybos.

6. Nailono rėmo laikiklis/jūros naudojimo/universal padarinių.

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas + nerūdijančio plieno

Savybės: Nailono rėmo galvos / vertus jūros naudojimo / bendras patikslinimas

Spalva: Raudona / Juoda / Sidabro

Dydis:

Vienas bokštelis: 25 * 12,5 cm/9.84*4.92 į

Du kartus bokštelis: 32 * 13,5 cm/12.6*5.31 į

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Meškere Turėtojas

Žymos: žvejybos įrankių dėžės, bankas stick, ram žvejybos polių turėtojas, žuvų lazdele stovi, rodpod karpis, balta stovo strypas, užpakalis poilsio, gabaritiniai žvejybos, pelican baidarių laikiklis, aliuminio strypas pod.

  • Dydis: 25
  • Medžiaga: nerūdijančio
  • Tipas: Laikiklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
Papildoma informacija