2.36
€9.20 €8.29

2.36" Vintage Spalvotų kalnų krištolas Kristalų Pelėda Sagė Pin Pakabukas SMT06613C3

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w37616

Tai aukštos kokybės sagė su kalnų krištolas kristalai.šie kristalai yra sparkly ir nuostabi gražaus meno pelėda, kurie yra puiki dovana tiek mylimam žmogui ir sau.

Medžiagos: Cinko Lydinys, Krištolas Kalnų Krištolas

Pakabukas Dydis: 6.0 cm/2.36"Aukštis iki 5,5 cm/2.17"Plotis

Metalo Pagrindo Spalva: vintage silver-tonas

Akmens Spalva: daugiaspalvis

Daiktų Būklė: 100% Visiškai Naujas

Pristatymo datos :

JAV: 10-15 darbo Dienų.

Europos Sąjungos & Australija : 15-20 Darbo Dienų.

Express Pristatymas 5-7 darbo dienas, jei jums reikia, kad laivas "Express Shipping" prašome sumokėti papildomą laivybos kaina.

Apmokėjimas:

Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite padaryti sumokėti nedelsiant.

Visi elementai turi būti derinami turi būti mokamos tuo pačiu metu.

Pristatymas:

Mes siūlome kartu mokėjimai ir kartu pristatymas.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po jūsų apmokėjimo gavimo.Mes naudosime savo adresą, jūsų mokėjimą.Prašome patikrinti, įsitikinkite, kad adresas teisingas, prieš jums patikrinti.

Pristatymo datos :

JAV: 10-15 darbo Dienų.

Europos Sąjungos & Australija : 15-20 Darbo Dienų.

Express Pristatymas 5-7 darbo dienas, jei jums reikia, kad laivas "Express Shipping" prašome sumokėti papildomą laivybos kaina.

Pašto paslauga per Honkongas/Kinija Paštu .Tikrasis laivybos paslaugų tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.Kaip mes visi žinome, kad tarptautinės laivybos reikalauja daugiau sudėtingas procedūras, pavyzdžiui, abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan., ji turbūt reikės ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Tikrai Dėkingi už jūsų supratimą apie tai nekontroliuojamų medžiagų.Jei jūs negalite gauti jūsų sklype per 30 darbo dienų nuo prašymo išsiuntimo data, pls, prašome susisiekti su mumis, ačiū.

Visų sklypų bus išvežti su sekimo numeriu.Pardavimo sąlygos:

Prašome perskaityti visi mūsų terminus ir sąlygas prieš perkant mūsų daiktų.Jei nesutinkate, bet mūsų sąlygomis ir sąlygas, šiame puslapyje, maloniai prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

Visos mūsų prekės yra atidžiai tikrinami prieš išsiuntimą.Prašome parašyti man per 14 dienų nuo gavimo prekę pakeisti arba grąžinti pinigus turėtų būti jokių gedimų, rasti pagal jūsų užsakymą.

Grįžti Prekė turi būti supakuoti su apsauginiu voką, neturėtų būti rodomas bet kokį žymenį, piktnaudžiavimo ar tyčinis sugadinimas ir Pirkėjas turės plikas visos grąžinimo pašto išlaidas.Susisiekite su mumis:

Tai yra mūsų įsipareigojimas, kad jums bus gauti tiksliai punktas, kad galite užsisakyti, su sąlyga, kad mes turime pateiktame sąraše.Jei yra problema su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums.Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai.

Mes visada esame pasiruošę atsakyti į laiškus per 2 darbo dienas .Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, tada prašome patikrinti savo šlamšto arba šlamštas pašto dėžutę.

Jūsų nuomonės apie mūsų gaminius ar paslaugas, yra labai vertinama.

Žymos: kamuolys suknelė sijonas vaikai, beisbolo pirštinės vaikas, baterija, iphone 4, kaip, 3-4 metai ilga suknelė, baterija, iphone 4s, 5s, beisbolo laisvieji agentai, baterijos iphone 5soem, maišeliai, pakuotė 10 14, "android" kroviklis 220v.

  • Elemento Tipas: Sagės
  • Stilius: Madinga
  • Lytis: MOTERIS
  • Metalų Tipas: cinko Lydinys
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Medžiaga: Crystal
  • Sagės Tipas: Sagės Smeigtukai
  • Formos\modelis: Gyvūnų
  • Modelio Numeris: SMT06613C3
  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
  • Prekės Pavadinimas: Helenajewel
Papildoma informacija