Prie sienos tvirtinamas Muilo Patiekalas 2 Pakopas su Nutekėjimo Valdybos ir Kablys Nuimamas Stalviršio Muilo Laikiklį Stipri Siurbimo Taurės Muilo Laikiklis Dėžutė
€7.43 €5.34

Prie sienos tvirtinamas Muilo Patiekalas 2 Pakopas su Nutekėjimo Valdybos ir Kablys Nuimamas Stalviršio Muilo Laikiklį Stipri Siurbimo Taurės Muilo Laikiklis Dėžutė

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w36919

Nuimamas muilo patiekalas su nutekėjimo valdybos ir kablys.Efektyvus sprendimas, kad griozdai su 2 darbo režimai.Nuolat tai viena, jūs netrukus pastebėsite, jo patogumas ir praktiškumas!

Savybės:

Kelią muilas iš yra mirkyti vandenyje, ir todėl jį išlydyti, prailginti muilą.

Prie sienos tvirtinamas dizaino, taupo jūsų patalpų, ar galite įdėti į countertop.Efektyvus sprendimas, kad griozdai.

Dugno drenažo valdybos surenka perteklinį vandens kiekį, mažesni kablys patogu kabinti.

Muilo dėžutė su galinga klijais, kurį galima pritvirtinti prie lygaus paviršiaus tvirtai.

Nuimamas dizainas leidžia lengvai valyti.

Labai patvarumo ir tvirtumo žaisti aukštos kokybės ir mėgautis ilgesnį gyvenimą.

Pastaba: prekės spalva gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų monitorių " nustatymas ir skirtingų apšvietimo sąlygų.Ačiū už supratimą.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta/ Pilka/ Rožinė/ Mėlyna (Pasirinktinai)

Medžiaga:ABS

Prekės Dydis: 13.4 * 10.3 * 24.5 cm / 5.28 * 4.06 * 9.65 į

Pakuotės Dydis: 27.7 * 13.0 * 5.5 cm / 10.9 * 5.1 * 2.2 į

Pakuotės Svoris: 281g / 9.9 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Muilas Patiekalas

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: patiekalas nutekėjimo, maža juoda patiekalas nutekėjimo valdyba, nemokamas pristatymas muilinės, sienos, plastikiniai muilo dėžutė, sienos emalio muilo dėžutė, savininkas muilas, elektros kablys pakopa, automatinis elektros žvejybos kablys pakopa, muilas įsiurbimo, rudos spalvos muilo dėžutė.

  • Savininkas Paviršiaus Apdaila: Kita
  • Patiekalas Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Prie Sienos Tvirtinamas Muilo Patiekalas
Papildoma informacija