Pro DAB Skaitmeninis Automobilio Radijo Antena Antena Stiklo Kalno FAKRA Kištukas su 3m Linija
€8.20 €7.38

Pro DAB Skaitmeninis Automobilio Radijo Antena Antena Stiklo Kalno FAKRA Kištukas su 3m Linija

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w36603

Pro DAB Skaitmeninis Automobilio Radijo Antena Antena Stiklo Kalno FAKRA Kištukas su 3m Linija

FUNKCIJA Šiame Prietaise yra sukurta Skaitmeninio Garso Transliacijos Imtuvas,Itin Mažai Energijos ir Stabilus RF kokybės, su Funkcija Enhace.Šio produkto gauti DAB ir DAB+ signalą.Stiprus signalas, geras kryptingumas, stabilių rezultatų.FAKRA Kištuko, lengva operacija.Galite įklijuoti jį į automobilio priekio ir priekinio stiklo viršutinė kairės ir dešinės pusės, todėl, kad stabilumas signalas LED rodmenys: gali intuityviai suprasti, ar antena yra powered

SPECIFIKACIJOS Taikymo:aktyvi antena su įmontuotu radijo DAŽNIŲ stiprintuvą, skaitmeninio Radijo ryšio Antena: antenos Jungtis: FAKRA Plug temperatūra: Dinaminė -20 ℃ ~ +60 ℃; Statinė: -40 ℃ ~ +85 ℃ Linijos ilgis: 3M / 9,8 pėdų darbinė įtampa: DC5V / DC12V Darbinė srovė: 30 ma ~ 60mA Darbo dažnis: Grupė III: 170 ~ 240 MHz L-Band: 1452 ~ 1492 MHz Išėjimo pelnas: 15dB ± 3dB (III Grupė), 18dB ± 3dB (L-Band) Įrengimas: Pasta tipo

Pastaba:

1. Prašome patikrinti, jei jungtis yra suderinama su jūsų prietaisu.

2. Prieš perkant, prašome įsitikinti, ar nėra DAB signalo jūsų vietovėje.

3. Kadangi produktas yra built-in elektros tiekimo, patikrinkite, ar lemputė, kai prietaisas yra prijungtas, nr. lemputė, nurodanti, kad prietaisas yra ne maitina, ir stiprintuvo negali dirbti normaliai.

PAKUOTĖ

1 x DAB/DAB+ Antenos

​ ​

Shippment 1.Visi produktai bus pakuojami profesionaliai 2.Mes atsiųsime savo sklypų 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.Garantija 1.Vienerių metų garantija visiems mūsų gaminiams ir viskas bus išbandyta, gerai griežtai prieš pristatymas. 2.Jei nesate patenkintas, kai jūs gaunate produktus, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis, jei iškilo problema logistikos ar produktus.visiems mūsų pardavimų personalas ir profesionalūs mes stengiamės jums padėti!Jūsų paramos ir supratimo bus dėkingi!

Žymos: mobiliųjų gps antena, dab, jungtis fakra, dab radijo plius, "android" dab usb, activ radijo antena, antenos, dab usb, dab langelį automobilį, 2 dab automobilio radijo, pelninga radijas.

  • Modelio Pavadinimas: Kambarinė TV Antena
  • GPS tipas: Imtuvas & Antena
  • Prekės Pavadinimas: GEYIREN
Papildoma informacija