Pledas Kalėdų Kojinę 18 *11 Cm Buffalo Kabinti Šuniukas Šuo Kalėdų Kojinę su didele Letena Kalėdų Dekoracijos
€3.87 €3.29

Pledas Kalėdų Kojinę 18 *11 Cm Buffalo Kabinti Šuniukas Šuo Kalėdų Kojinę su didele Letena Kalėdų Dekoracijos

4 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w35808

Pakavimo sąrašas:

1piece pet kalėdų kojinės Spalva: raudona skara / mėlynos spalvos pledas Dydis: 18X11in (46x 28cm) Medžiaga: poliesterio ,vilnos,medvilnės Svoris: 70g/vnt. Naudojimas: puikiai tinka dovanų šunims arba katėms.Ypatybė: 1. DIDELIS DYDIS: Būti 1pcs 18 x 11 cm/46 x 28cm atnaujinti pet Kalėdų kojinę, puikiai tinka laikyti naminių gyvūnų žaislai, šuo elgiasi, ir kitų naminių gyvūnėlių dovanos.Jūsų augintinis tikrai bus laiminga Kalėdų 2. UNIKALUS DIZAINAS: Mielas šuo leteną formos, raudonos ir juodos buffalo pledas Kalėdų kojinės puoštos 3D pom-pom kamuolys ir snaigė, šunų kaulų etiketės, sukurti gyvybingą išvaizdą.Puikus, be Kalėdų dekoracijos 3. MEDŽIAGA: Šis raudonas pledas įžuvinimas yra pagaminti iš premium minkštas pliušinis poliesterio ir medvilnės audinio, kuris suteikia jums įvairių touch patirtį ir leidžia jums įdėti jį žemyn, populiariausių Kalėdų Ornamentu 4. PROGA: Mūsų naminių gyvulių puikiai tinka Kalėdų židinys papuošalų, Kalėdinių konteineriai, ir nameliuose šalies apdaila.Kad jūsų mažylis patirti džiaugsmingą proga kartu kaip jūsų šeima 5. OurWarm yra profesionalus visų rūšių šalys, mes siekiame savo patirties.Bet problema, tiesiog rašykite mums, mes visada turės savo 100% patenkintas paslauga

Pirkėjas Skaityti 1.Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt. 2,kaina nėra įskaitant Priskirtą Pareigą,atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.Jums reikia sumokėti 30USD daugiau, jei jūsų adresas yra atokioje Vietovėje.Mokėjimo 1,Mes priimame visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Piniginės/Banko pavedimu.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate.Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums. 2,Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti completeed.Pakuotės Shippment 1,Elementus, bus patikrinama ir supakuojama gerai, kol mes išsiųsime juos ,įsitikinkite, kad mūsų klientai gautų geros būklės. 2,Dažniausiai ji turės 24 valandą www.laiptaiidangu.lt audito lėšas po to, kai jums sumokėjo jūsų užsakymą,mes galime veikti tik jūsų užsakymui po finansinis auditas baigtas. 3,Mes tik laivas patvirtinta tvarka.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4,Paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 5,Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti shippment ir replyn tavęs greičiau.Atsiliepimai Mes garantuojame aukštą klientų aptarnavimo ir siekti 100% pasitenkinimo!Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto.

Žymos: buffalo london, net xxl, kalėdų lėlės batai, buffalo žymės, buffalo pledas, kalėdų kabinti lauko dekoracijos, buffalo pledas flanelė audiniai, šuns letena spausdinti, advento kalendorius, Sandėlyje.

  • modelis: Animacinių filmų
  • Specifikacija: 20-50cm
  • Tipas: Kalėdų Dekoravimo Reikmenys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Produkto Tipas: Kojinės
  • Modelio Numeris: Kalėdų Vyno /Dovanų Maišelis
  • Kalėdų Elemento Tipas: kalėdų eglutės ornamentu
Papildoma informacija