10vnt Tapetai Modelis Cukraus Antspaudas Šokolado Perdavimo Popierius Tortas , Šokoladas Dekoravimo Įrankiai,Virtuvės, Šokoladas, Kepimo Įrankis
€6.30

10vnt Tapetai Modelis Cukraus Antspaudas Šokolado Perdavimo Popierius Tortas , Šokoladas Dekoravimo Įrankiai,Virtuvės, Šokoladas, Kepimo Įrankis

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w35281

1. jei jūsų patvirtinimo laiko, jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo laikas Pirmą kartą.

2. Jei praėjus 60 dienų ( Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes grąžinsime.

3. prašome neginčija .Per 60 dienų (Brazilija 90 dienų), tai nėra sveikintinas.mes neprisiimame jokių ginčų negali sekimo numerį.

4. Ačiū, kad mūsų produktų daugiausia Vestuvių / Oficialus produktų , pristatymo data yra labai svarbu visiems, todėl prašome patvirtinkite savo vestuves / vakaras data atsargiai, jei jūs neturėjo laiko, mes norėtume patarti jums pasirinkti greituoju paštu, o ne Kinų jūs galite gauti paketą, per 5-10 dienų.Jei pasirinksite, greitas pristatymas, mes pasirinkti jums pigiau Express užsakymą.

Kai jums padaryti užsakymą, tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos.Kaip naudoti perdavimo knyga(kaip video rodo):

1. Sumaišykite cukraus ir kiaušinių baltymus į nedidelį puodą.

2. Pastatykite puodą su mišiniu į bain-marie 10 minučių, sumaišykite vieną kartą, o tol, kol mišinys tampa skystas ir tu nebegali jaustis cukraus grūdus į jį.

3. Sausas apačioje nedidelį puodą ir perkelkite mišinį į maišytuvo dubenį ir pradėti whisking tol, kol ji tampa labai storas (apie 6-7 minutes).

4. Sustabdyti maišytuvas, pridėti miltinio cukraus ir lėtai vėl maišant apie 2 minutes, kol mišinys tampa labai stabilus.

5. Perkelkite mišinį į konditerijos maišelį, organizuoti Cukraus Antspaudą ant savo orkaitės skardą (šiurkščiavilnių puse į viršų) ir pradeda vamzdynai.

6.Kepkite bent 120 minučių esant 80°C (176°F).

7.Visada su Važinėti krosnies ugnies, kol cukraus bučiniai yra sausas ir viduje, ir išorėje.

8. Kai bus tam pasirengusi, išimkite iš orkaitės ir iš karto atskirti cukraus bučiniai.

Tapetai Modelis Cukraus Antspaudas Šokolado Perdavimo Popierius Tortas , Šokoladas Dekoravimo Įrankiai,Virtuvės, Šokoladas, Kepimo Įrankis

Medžiaga: maisto spalva lapo Dydis: 20x30 cm Įpakavimas:10vnt/set

PLIUS de MÉLANGE BOUTEILLE EMBALLAGE veiksmų peut ÊTRE CHOISI

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Žymos: kamufliažas cukraus lakštai, tuščias šokolado perdavimo lapas, tamsaus audinio perdavimo lakštai, gėlių perdavimo lakštai, lv šokolado perdavimo lapas, formos šokolado perdavimo lapas, pyragas perdavimo lakštai, gėlių pelėsių, modelis šokolado perdavimo lapas, mat pelėsių.

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Tipas: Pyragas Įrankiai
  • Sertifikavimo: SGS
  • Pyragas Įrankiai Tipas: perdavimo lapas
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Perkėlimo popierius
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Nepadori Nuotrauka: No
Papildoma informacija