CELESTRON OUTLAND X 10*25 ŽIŪRONUS, Teleskopą Multi-Coated Optics Twist-up Antdėklai ir Vandeniui ir Fogproof
€43.69 €38.89

CELESTRON OUTLAND X 10*25 ŽIŪRONUS, Teleskopą Multi-Coated Optics Twist-up Antdėklai ir Vandeniui ir Fogproof

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w3515

Dėl Teleskopo,Mes tik atlikti geriausią Kokybę!

Daugiau Kiekį,Mažiau Kainos!

APŽVALGĄ Multi-Coated Optics Vandeniui ir Fogproof, Apsauginė Guma, Apimantis Twist-up Antdėklai Greitai Padarinių Atspari Drėgmei Neopreno lagaminas Limited Lifetime Warranty

1. Mes priimame alipay čia.

prašome pateikti mokėjimo tiesiai po savo pergalės elementą.Pasibaigus mokėjimo išvalytas, jūsų užsakymas bus išsiųstas per 2 darbo dienas (neįskaitant atostogų ir savaitgalio) ir mes siųsti sekimo numerį, į savo el. pašto dėžutę.

2. Paprastai tai užtruks apie 25 darbo dienas pasiekti U. S. A., O tai užtruks apie 30 darbo dienų, pasiekti E. U., Bet kartais laikas bus atidėtas savo vietos muitinės ar pašto.prašome palaukti keletą dienų, su šiek tiek daugiau kantrybės.kokių klausimų pls leiskite mums žinoti pirmą kartą.Jei yra unexpectable priežasčių, pavyzdžiui, muitinės nedelsdama, typhoon, strike, šventė, atostogos, artimųjų šalys/valstybės/miestai ir t.t, laivybos laikas bus ilgesnis nei įprasta.

PASTABA:PAPRASTAI,MES NAUDOJAME KINIJA PAŠTU, ORO PAŠTU,JEI JUMS REIKIA KITŲ SHIPPMENT,PLS LEISKITE MUMS ŽINOTI,MES PAGAL ACTRUA PINIGŲ, KAD IŠSIŲSTŲ JUMS.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kokių klausimų pls siųsti laišką į jav.Mes atsakysime į jūsų užklausą per 24 valandas darbo valandomis 9.00 ryto iki 6.00 val. (Pekino Laiku), nuo pirmadienio iki šeštadienio.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

•Teikiame produktams vienerių metų garantija.

Mes pažadame jums, kad mes patikrinti kiekvieną produktų, kai mes išsiųsti.ir Pls mums žinoti pirmą kartą, jei produktai turi klausimą per tris dienas po to, kai jūs turite jį.

•Kaip atsakingas pardavėjas, mes garantuojame laisvo keitimosi ar visiškai grąžinti pinigus, jei prekė yra su trūkumais.Tačiau, jei esate nepatenkinti prekių, išskyrus defektais,jums reikės apmokėti dvigubai laivybos ir perduoti mokesčius siųsti į jav.

•Bet keitimo ar grąžinimo, turime originalų gavimo ar įrašyti pirkimo mūsų sistemoje, ir gaminys turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant langelį, UPC brūkšninį kodą, įpakavimas, visi priedai.Ar mes galime ne jį gauti.

Skelbimas:

•Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

•Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.ačiū už jūsų dėmesį!Tikimės, kad galime bendradarbiauti su visą laiką ateičiai!

AČIŪ!

Žymos: celestron rinkinys, telescop sky watcher, celestron nexstar 8se, telescop, celestron, okuliaro rinkinys, vaiko žiūronai, žiūronų celestron, haier, eyecup.

  • Modelio Numeris: OUTLAND X 10*25
  • Prekės Pavadinimas: celestron
  • Tipas: Žiūronai
Papildoma informacija