36 Vnt 100mm Medinis Vienetų Skiltelės Apvalios Medienos Aikštė Tuščia Vaikams
€19.03 €11.42

36 Vnt 100mm Medinis Vienetų Skiltelės Apvalios Medienos Aikštė Tuščia Vaikams "PASIDARYK pats" ir Dažytos Medžio Drožlių Vestuvių Namų Apdailos Lentos

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w34392

Naudojant " high-tech pjovimo vietoj mechaninė pjovimo, krašto tuščią medienos gabalai yra lygus ir plokščias, be šerpetų.Pagaminti iš 100% medžio masyvo štampavimo, 3mm storio medžio masyvo lentos, didelio tankio, gali atlaikyti 300N slėgio nesulaužant.Derinys iš 2 formų ir 4 cm didelio dydžio medinių gabalai gali patenkinti savo kūrybos poreikius. 1 mikronų didelio tikslumo pjovimo, dešinės pusės kampu kraštų, be tarpų, puikiai būti išdėstyti, kaip dekoratyvinis valdyba.Paviršius, gryno medžio, be jokių perdirbimo yra lengvai spalva.Palyginti su medžio lenta su antikorozine danga ir naftos dangos, natūralios medienos paviršiaus daro bet aliejinių dažų ir rašalo geriau spalva veiklos efektyvumą.Dažai, akvarelė, ir akrilo gali būti lengvai spalvos.Grynas natūralus medžio lenta, nr. antikorozine danga, jokio blizgesio danga, nr. melamino, jūs galite užuosti aišku, kvepalų natūralaus medžio atidarius pakuotę.Šių medžio ornamentais gali būti perdirbamos ir naudojamos namie, arba "PASIDARYK pats" vaikams.Tai yra 100% sveikas ir nekenksmingas.

Žymos: medžio lenta office, notepad ruošiniai, pušies medžio lenta amatų, tuščias medienos, amatų medienos, raundas nebaigtų medienos gabalus, elektronų, pirkti medienos ruošiniai tekinimo, fanera turas, mi medinės lentos.

  • Produkto Tipas: Nebaigtas Medienos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija