Atsistoti Krepšiai Sunkiųjų 100 Pack Aišku, Priekiniai Aliuminio Folija Atgal - Uždaroma Ziplock Šilumos Sandari Maisto Laikymo.
€6.39 €6.08

Atsistoti Krepšiai Sunkiųjų 100 Pack Aišku, Priekiniai Aliuminio Folija Atgal - Uždaroma Ziplock Šilumos Sandari Maisto Laikymo.

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w33071

Specifikacija

Išorės Dydis: 15x22cm (5.9x8.67 colių) ; Naudingasis Dydis: 13.7x16.9cm (5.4x6.67 coliai)

Medžiaga: PET+VMPET+CPP

Storis: 7C / Šoninis

Spalva: Matinio Skaidrus

Paketas Kiekis: 100vnt

Savybės

☀【Palaikyti tvarką, išlieka SVEIKOS, SU ATSISTOTI MAIŠELIAI】, Kad atsistoti maišeliai būna turiningas dizainas su aiškiai priekiniai ir aliuminio folijos pusėje, kuri leidžia lengvai laikyti ir žiūrėkite savo turinį.Tai leidžia sutaupyti laiko, kaip jums gali būti patraukti maišą, jums reikia greitai.Folijos maišeliai gali stovėti ant savo, kuri taupo erdvę, ir saugo jūsų virtuvės organizuotas.

☀【AUKŠTOS KOKYBĖS HEAVY DUTY ZIPLOCK】Tobulas šilumos sandari maišeliai maisto su stora barjeras, aišku, vaizdas iš priekio ir aliuminio folijos atgal, kad padidinti ilgaamžiškumą atsistoti maišeliai.Su uždaroma užtrauktukų yra pakankamai stiprūs, kad išlaikyti jūsų maistas saugus viduje popping open.

☀【Patvarus & Pefect Dydis】6 mils plotis daro tai Aliuminio folijos maišeliai tvirtas, kurie nėra pažeisti pakuotės išorės sukrėtimų.Dėl dydžio:5.9*8.6 cm,tai Maži Plastikiniai Maišeliai yra labai patogus vežimas, kai jums keliauti,kurios gali padėti jums paketo kai kurių mažų dalykų.Jūs galite naudoti šią premium mylar maišeliai saugoti savo mažų dalykų, kai jūs kempingas,žygiai.

☀【Daugiafunkcinis Saugojimo Krepšiai】, Kad mylar dizainas išlaiko turinį viduje šviežias ilgiau, palyginti su reguliaraus ziplock maišą.Mūsų mylar folijos maišeliai yra puiki kava,pupelės,saldainiai,cukrus,ryžiai,kepimo,sausainių, arbatos,riešutų,užkandžių arba įrankis,kosmetikos pakuotės ilgalaikiam saugojimui, ir puikus maistas, ir papuošalai rodo .GALITE pažymėti viską mylar maišai padėti jums išlaikyti savo mažą daiktą atskirti ir organizuotas.Ženklas yra Nuolatinis.

☀【ULTIMATE APSAUGOS】Uždaroma atsistoti dėklas maišeliai gali būti labai padėti apsaugoti maistą, kurį dažnai reikia nuo vabzdžių, pelių, garų, drėgmės, kvapų ir daugiau.Uždaroma maisto maišeliuose yra puikiai tinka Prieskoniai, Javų, Granola, Užkandžiai, Sausainiai, Saldainiai, Kava, Riešutai, Sėklos, Grūdai, Naminių Skanėstų ir daugiau.Stora užtrauktukas maišelis maišeliai yra kvapas įrodymas, atsparus vandeniui, ir mažas deguonies pralaidumas per didelės drėgmės.

Funkcija

Pratęsti galiojimo laiką, išlaikyti šviežumo, saugo nuo kenksmingų elementų, pvz., vandens, drėgmės, garų, kvapų, ir ištrink.

Naudojimas: Maisto, Kavos, Saldainiai, Arbata, Džiovinti Vaisiai, Riešutai, Sėklos, Sausainių, Džiovintų Gėlių, Užkandžių, Milteliai, Žolės, Prieskoniai, Papuošalai, Elektroniniai Produktai, Electronic & Aparatūros Priedai ir kt.

Pastaba

Atkreipkite dėmesį, kad:

1) Mes tik parduoti, krepšiai, neįskaitant kitų daiktų,

2) Kaip rankinis matavimas, prašome leisti dydžio prekės bus nedidelės klaidos

3) Prašome patvirtinti, dydį, prieš jums vieta užsakymą

Žymos: GRILIS, metalo grandine heavy duty, aliuminio žirklės sunkiųjų, metalo folijos juosta, aliuminio f apkabos, heavy duty, aliuminio folija grilis, kinijos apykaklė kailis, neon zip, rožinė traukti, traukti zip.

  • Stilius: Modernus
Papildoma informacija