Virtuvės Virtuvės Stalčiuko Nerūdijančio Plieno Organizatorius Turėtojas Kabineto Sandėliukas Stovo Pjovimo Lentos Bakeware Keptuvės Tarnauja Dėklas
€5.99 €4.92

Virtuvės Virtuvės Stalčiuko Nerūdijančio Plieno Organizatorius Turėtojas Kabineto Sandėliukas Stovo Pjovimo Lentos Bakeware Keptuvės Tarnauja Dėklas

3 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w32718

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: laikymo stovas yra pagamintas iš PP+, nerūdijančio plieno, aukštos kokybės medžiaga, tvirtas ir patvarus, lankstus montavimas ir išardymas.

2、Praktinių Stovo: plotis lizdas gali būti koreguojamas laisvai, pasiskirstymo juosta yra padalinta į abi puses, ir padėtis, jis gali būti perkeltas ir surinkti ne bus.

3、Išlaikyti Stalviršio Švarus: apatinio stalčiuko yra skirta sugauti vandens,kuris gali išlaikyti stalviršio, sausas ir švarus, ir suteikti sau patogi virtuvė.

4、Saugojimo Rengėjas: Vieta stalčiuko nuolat, todėl pjaustymo lenta stabili ir patogi naudoti, ir stalčiuko yra jūsų namuose saugojimo pasirinkimas.

5、Keliems Tikslams: stalčiuko funkcijų, aukštos ir žemos juostų, atitvarų, kurioje gali tilpti rankšluostį pjaustymo lentelės, peiliai ir kt.Ir jis gali būti naudojamas virtuvėje ir namuose.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pjaustymo Lenta Stalčiuko

Medžiaga: PP+ nerūdijančio plieno

Spalva: juoda, balta

Dydis: apie 33.5*13*28cm/13.19*5.12*11.02 į

Asamblėjos veiksmus:

1. Traukti padalijimo juostą suderinti angas iš abiejų pusių pagrindo, tada įdėkite 2 galus, baras prie lizdus.

2. Kai montavimas pjaustymo lenta lizdas, plotis jis gali būti koreguojamas laisvai.

Pakavimo Sąrašas:

1*Stalčiuko

Žymos: stalo įrankiai, virtuvės stalčių organizatorius dėklas, virtuvės turėtojas, kapojimo lentos "ipad" stovas, virtuvės storag, lentynos organizatorius, visos lentynos, dekoro dėklas, sandėliukas lauke organizatorius, harajuku japonų, virtuvės įrankis.

  • Medžiaga: Metalo
Papildoma informacija