Jutiklinis Ekranas Šildomos Pirštinės USB Įkrovimą, Lauko Šildomas Pirštines su Nepriklausoma Šildymo Chip Dviračiu, Laipioti sandėlyje
€5.89 €4.07

Jutiklinis Ekranas Šildomos Pirštinės USB Įkrovimą, Lauko Šildomas Pirštines su Nepriklausoma Šildymo Chip Dviračiu, Laipioti sandėlyje

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w32205

Aprašymas: .

1. Ji yra įkrauta universal 5V mobilųjį telefoną, kuris yra prieinamas, su didelės baterijos talpa ir ilgas šildymo laiką.

2. Šildymo chip ir pirštinės yra išsiskyrę, ir jūs galite pakeisti savo įprastą pirštines bus.Net jeigu jis yra pažeistas, jums reikia tik pakeisti šilumos chip, jums nereikia, reikia keisti pirštines.

3. Infraraudonųjų spindulių anglies pluošto šildymo lustas, ne storas audinys užraktas temperatūra technologija, stabilus šilumos, nėra lengva svyruoti, specialūs lauko šildymo chip dizainas.

4. Lengva nešioti, neturi įtakos darbo, mokymosi, važiavimas dviračiu ir pan.

5. Gali būti plaunami.

Parametras:

Pavadinimas: lauko elektros pirštinės

Dydis: visas dydis

Medžiaga: mezgimo

Spalvos: raudona, juoda

Taikoma lytis: vyrams ir moterims,

Taikoma scena: dviračiai, alpinizmas, "internet explorer"

Sąrašas:

1*pirštinės

Žymos: exo šildomos pirštinės, paukščių lauko, latekso glowes, žalia sportas, usb šildomos trinkelėmis pirštinės, šiltas pirštines dviračiu, šildomos universalios pirštinės, usb šildomos pirštinės baterija, neoviva, švyti šilumos.

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: 03840
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija