Belaidžio
€25.75 €13.91

Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įrangos Ausinių Adapteris Keitiklis Xbox Vienas duomenų Valdytojas 3,5 mm "Bluetooth" Garso Siųstuvas, skirtas Ausinių

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w32014

Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įrangos Ausinių Adapteris Keitiklis Xbox Vienas duomenų Valdytojas 3,5 mm "Bluetooth" Garso Siųstuvas, skirtas Ausinių

Kulka Taškų: 1、Ausinių Lizdas: Xbox valdiklis su ausinių, ji yra lengva įdiegti, plug and play.

2、Tyrimo Režimas: Garso šaltinio stiprinimo, tiksliai nustatyti garso šaltinio kryptį, efektyviai gaudyti garso duomenys, įvairių triukšmingoje aplinkoje, efektyviai gaudyti labiau ir labiau subtilus balsas.

3、EQ Režimai 1-2: 1. Vokalinis modelius:Ne stora, gali susilpninti 90% aplinkos garsus, bet taip pat tiksliai atpažinti žaidėjo balso, net triukšmingoje aplinkoje, gali bendrauti labai aiškiai;2. muzikos režimas::Stereoskopinis ir išskirtinį dauginti, žmogaus balso ir muzikos instrumentų garsą, stiprus žemų dažnių, visą tarpinio dažnio, turtingas aukšto dažnio analizės galios, su ausinėmis, tik, kaip eiti į koncertų sceną.

4、EQ Režimai 3-4: 3. Filmavimo Režimas: atkurti filmo garso per virtual surround 7.1 HD, tiksli garso nustatymo, platus garso srityje, nesvarbu, didelė scena ir mažos apimties, galite leisti vartotojui jaustis kaip scena; 4. Žaidimo Režimas: atkurti 3D garso lauką, laisvų rankų įranga.Jūs galite atskirti į kairę ir dešinę aplinką, be to, kad yra pernelyg stora, ir jūs galite taip pat išgirsti sneak attack už jus, kad giliau pažvelgti į galimybes ir numatyti iš anksto.

5、LED Mygtuką: Jis ateina su Cool LED mygtuką, norėdami, kad jums nereikia bijoti nakties.

Savybės:

1. Leidžia labiausiai wired stereo gaming ausinės su mikrofonu dirbti X-box Vienas duomenų valdytojas.Jūs galite lengvai reguliuoti pokalbių garso neatitraukiant rankų nuo valdiklio.

2. Kontrolės turinys apima tomas aukštyn/žemyn, mikrofonas garso ir žaidimas/pokalbių pusiausvyrą.

3. Su 3,5 mm GARSO lizdą.Bet rankų įrangą, kuri atitinka CTIA standartai gali būti naudojami teisingai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda, mėlyna (pasirinktinai)

Taikomas modelis: XBOX VIENAS valdytojas

Pakavimo Sąrašas:

1 x Ausinių Adapteris

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Žymos: audio technica, gameboy advance ekranas raštas, laisvų rankų įranga, bluedio bluetooth mikrofonas, didelis xbox valdytojas, blitzwolf "bluetooth", ios ausinių, vienas s xbox, originalus xbox valdytojas shell, mėlyna "bluetooth" ausines.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • SONY Modelis: playstation
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Modelio Numeris: Adapteris
  • Su USB: -
  • Parama: drop laivyba didmeninės
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
Papildoma informacija