Pripučiami Kūdikių Plaukimo Baseinas, Vandens Trinkelėmis Žaisti Centro Žaislai, Lauko Kiemelis Sandėlyje Greitas Pristatymas
€34.45 €21.36

Pripučiami Kūdikių Plaukimo Baseinas, Vandens Trinkelėmis Žaisti Centro Žaislai, Lauko Kiemelis Sandėlyje Greitas Pristatymas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w31435

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagų: baseinas yra pagamintas iš itin stiprus terminis polimerizacijos pvc, susiuvami su pasaulinio lygio technologijų, ir ji ateina su visiškai supaprastintas dizainas.Griežtai tikrinti, ar yra pagaminti pagal tarptautinius standartus.Pripučiamos baseinas, patogi, stabili ir netoksiškas.

2、netoksiškas Sauga: Aptakaus dizaino, be jokio dėmesio, siekiant apsaugoti vaikų saugumą.Po Jungtinių valstijų, Europos vaikų žaislai, įskaitant netoksiškas saugos bandymai, baseinas yra visiškai atitinka griežčiausius JAV ir Europos standartus.

3、Graži ir Patogi: Pripučiamas baseinas ateina su mažo tūrio; dujų kiekis, leiskite eiti po tūris, vidutinės namų ūkių su lapų, kaip didelis; šviesos svorio; vaikams gali nusimesti, kuriai pritaikytas defliatorius, baseinas ir įdėti jį į kuprinę lengva vykdyti.

4、Kūdikių Vaidmenį: Kūdikis gimė nebijo vandens, ir netrukus po gimimo negali žaisti vandenyje, 0-8 metų amžiaus vaikai žaidžia reguliariai plaukti vandenyje ir jų virškinimo sistemos, nervų sistemos, kvėpavimo sistemos plėtrai buvo daug geresnis nei kitų vaikų.

5、Du Baseinai Viename: yra vandens čiuožykla, vandens purkštuvas jungiamas prie sodo žarnos.Pripučiamų pagalvėlių ant baseino grindų papildomą komfortą.Pripučiamos baseinas yra pirmasis pasirinkimas, vaikų lopšelis pl

Specifikacija:

Pavadinimas: Vaikų Pramogų Vandens Purslų Baseinu

Svoris: apie 4,5 KG

Vandens saugyklos: 308 litrai (75%)

Medžiaga: 0.24 MM plastikinės medžiagos

Amžius: 0-12 metų amžiaus

Pripūstos dydis: apie 239 * 206 * 86CM/94.09*81.10*33.86 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 * Dolphin

2 * Klounas

1 * Aštuonkojai Žaisti Ratas Lobizmas

2 * Pripučiami Žiedai

1 * Kilnojamąjį Delfinas

1 * Purkštuvų Žarnos Jungtis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI A H savo pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: 3d tapetai baseinas, didelis pripučiamas baseinas, 3d baseinas, baseinas plaukti, swimava pripučiamas baseinas, BASEINAS, Bestway, visuomenės plaukti baseinai, finis plaukti baseinai, berniukas leotard.

  • Drop laivyba: Parama
  • Amžius: >14Y
  • Modelio Numeris: Vaikai pripučiamas Baseinas
  • Forma: Kita
  • Medžiaga: PVC
  • Prekės Pavadinimas: MINOCOOL
  • Modelio Tipas: dryžuotas
Papildoma informacija