Vandens srovės atsarginių dalių montavimo vamzdžiai, antgalis vamzdžių 20497106 Ilgis 3.5
€242.00

Vandens srovės atsarginių dalių montavimo vamzdžiai, antgalis vamzdžių 20497106 Ilgis 3.5" 4.5" 5.75"6.25"

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w31119

Produkto pavadinimas Vandens srove atsarginių dalių montavimo vamzdžiai, antgalis vamzdžių Ilgis 3.5" 4.5" 5.75"6.25" Gaminio numeris 20497106 Ilgis 3.5", 4.5", 5.75",6.25" PREK.KOD 1 vnt Mokėjimo L/A,T/T,PAYPAL,Kreditinės Kortelės,Western Union....

JUMS GALI KAIP TU GALI TAIP PAT PATINKA

Šiuo metu "Win-Win" yra sutelkti dėmesį į šiuos tris pagrindinius ir aukšto lygio įmonėms:

1. Robotas vandens pjovimo darbo vietos.

2. Įvairių garsaus prekės ženklo dalys.

3. AB penkias ašis, AC penkias ašis ir nešiojamų vandens pjovimo įranga.

Tuo pačiu metu, mes taip pat esame pasirengę priimti individualų dalys ir įranga.

Laimėti-Laimėti buvo vandens srove verslą daugiau kaip penkiolika metų.Mūsų steigėjai yra pramonės pionierių, grupės puikus inžinierių, kaip "Edison", žavisi laimėjimų ir pažangos ultra-aukšto slėgio technologija.Taigi, Win-Win įvaldę daugiau nei dešimt pagrindinių technologijų ir procesų ultra-aukšto slėgio.

Proceso metu apklausiant mūsų įmonės galimybes ir technikos lygiu, Win-Win tapo didžiausių ir labiausiai patikimas tiekėjas ultra-aukšto slėgio dalys Kinijoje.Mūsų 2500 kvadratinių metrų, standartizuotas seminaras, jūs galite pamatyti, automatines gamybos linijas, standartinių tikrinimo procesas, 100% išankstinio pardavimo bandymus, ypač, geriausia R&D (tyrimų ir plėtros) projekto komanda.

DUK

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums ,prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5stars jei

jūs esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.Ačiū!

Žymos: iškelties vožtuvas polo 5, netikrosios mažas šepetys, savivartis epson 3200, audinio juosta idėjos, gėlės lange gėlytė, dsq džinsai vyrams xxl, pūkinės tamsiai žalia, dempingo gumos rc, dowwhunters atvejais.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Modelio Numeris: 20497106
Papildoma informacija