8-40X40MM Vandeniui Teleskopas Super Artinimo Zoom Monokuliariniai Teleskopas Su
€25.20 €16.63

8-40X40MM Vandeniui Teleskopas Super Artinimo Zoom Monokuliariniai Teleskopas Su " Universal Telefono Adapteris, Skirtas Paukščių stebėjimo/Medžioklė

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w3093

Kulka Taškų: 1、Trikojo Dizainas: Anti-shake sistema, specialaus trikojo 3D giroskopas, labai stabilus per kelis priartinimas.

2、Aiškiau Scenos: BAK4 prizmė, objektyvas, 40 kartų arčiau ir didelis laukas, aiškesnės ir labiau spalvingas scenas.Puikus šviesos pralaidumas ir ryškumą, ryškesni ir aiškesni vaizdai.

3、Naktinio Matymo Funkcija: įmontuota naktinio matymo funkcija, jūs galite pamatyti, kai yra šviesos naktį.Įjunkite automatinį fokusavimą ir blur fone, galite sutelkti dėmesį į žmonių ar objektų, jų reikia laikytis.

4、Drėgmei atsparus ir Vandeniui: Azoto-užpildytas vandeniui ir O-ring optiniai komponentai gali užkirsti kelią drėgmės, dulkių ir nuolaužų, ir užtikrinti, kad paslaugų gyvenimą.Konsolė geriau tinka jūsų telefoną, leidžia jums imtis gražios nuotraukos ir prisitaikyti prie atšiaurių aplinkoje.

5、Tinkamas Grupė: Tinka lauko sporto entuziastai ir laukinės gamtos tyrinėtojų, pagrindinė įranga, paukščių stebėjimo, gyvūnijos, medžioklės, žygiai, alpinizmas, kempingas ir kelionės.

1.Trikojo Dizainas: Anti-shake sistema, specialaus trikojo 3D giroskopas, labai stabilus per kelis priartinimas.

2.Aiškiau Scenos: BAK4 prizmė, objektyvas, 40 kartų arčiau ir didelis laukas, aiškesnės ir labiau spalvingas scenas.Puikus šviesos pralaidumas ir ryškumą, ryškesni ir aiškesni vaizdai.

3.Naktinio Matymo Funkcija: įmontuota naktinio matymo funkcija, jūs galite pamatyti, kai yra šviesos naktį.Įjunkite automatinį fokusavimą ir blur fone, galite sutelkti dėmesį į žmonių ar objektų, jų reikia laikytis.

4.Drėgmei atsparus ir Vandeniui: Azoto-užpildytas vandeniui ir O-ring optiniai komponentai gali užkirsti kelią drėgmės, dulkių ir nuolaužų, ir užtikrinti, kad paslaugų gyvenimą.Konsolė geriau tinka jūsų telefoną, leidžia jums imtis gražios nuotraukos ir prisitaikyti prie atšiaurių aplinkoje.

5.Tinkamas Grupė: Tinka lauko sporto entuziastai ir laukinės gamtos tyrinėtojų, pagrindinė įranga, paukščių stebėjimo, gyvūnijos, medžioklės, žygiai, alpinizmas, kempingas ir kelionės.

Specifikacija :

Modelis: 8-40x40

Veiksmingas skersmuo tikslas objektyvas: apie 40mm/per 1.57

Didinimas: 8-40 kartus (atitinkamai koregavimo lygis 10X100)

Okuliaro skersmuo: apie 22mm/8.27 į

Išėjimo vyzdžio skersmuo: 3.1-1.5 mm

Trumpiausias fokusavimo atstumas: 2 m

Dydis: apie 190/140x50mm (tempimo ir mažėja)

Prizmės: BAK4 prizmė

Danga: MVS

Spalva: juoda

Akių kaukė: sukasi akių kaukė

Atsparus vandeniui: taip

Trikojis gali būti prijungtas: taip

Ar prijungti mobilųjį telefoną: taip

Naudojama: lenktynių, paplūdimys, paukščių stebėjimas, plaukiojimas/buriavimas, žirgų lenktynių, veiklos lauke, sporto, dramos, kelionės

Medžiaga: optinis stiklas

Tipas: monokuliariniai

Pakavimo Sąrašas:

1 x 8-40X40MM/ 10-30X25 Monokuliariniai Teleskopas

Arba

1 x 8-40X40MM/ 10-30X25 Monokuliariniai Teleskopas

1 x Trikojo

1 x Nuotrauka Įrašą

Žymos: 100 zoom monokuliariniai, super artinimo zoom monokuliariniai teleskopas "amazon", monokuliariniai zoom teleskopas, telescop, monokuliariniai telescop, artinimo, miršta paukščiai, vyrai žiūrėti, 12x50, artinimo zoom.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 8-40x40 Super Artinimo Zoom Monokuliariniai Teleskopas
  • Tipas: Kita
Papildoma informacija