4pcs RC 1/10 Sunku Drift Padangos, Padangos ir Ratlankio W5S4CR 6mm Offset(Chrome+Dažymas Raudona) Tinka 1:10 Drift Car
€11.76 €9.29

4pcs RC 1/10 Sunku Drift Padangos, Padangos ir Ratlankio W5S4CR 6mm Offset(Chrome+Dažymas Raudona) Tinka 1:10 Drift Car

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w30093

Mūsų Padangų su gražus gamyklos, gamintojo pakuotėje

Pavadinimas:1:10 Drift Varantys&Padangų Komplektas

Drift Padangos+Plastiko ratlankio W5S4CR

Išorinis Skersmuo: 63mm

Padangos Pločio:26mm

Spalva: Chromas+Dažymas Raudona

Šešiakampe jungtys: 12 mm

Poslinkis:6mm

Pastaba Priekiniai ir Galiniai dydis yra tas pats

Ši Spalva nuotraukos ir praktinių dalykų bus turėti spalvų skirtumai

Pakuotės Turinys:

100% Brand New

Kiekis: padangos x4pcs+varantys x4pcs

Vežimą :

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.ir sekimo numerį bus teikiama ir po pristatymas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

.Mes galime priimti siuntą viso pasaulio oro paštu Honkongas,Šveicarija ar Singapūras.Tai trunka apie 7 iki 35 dienų daugelyje šalių, ir apie 4-8 savaites, Izraelis, Italija, rusija, Brazilija, ir t.t.Tačiau atkreipkite dėmesį, kad pristatymo laikas gali turėti įtakos daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygų ir pan.

Dėl skubaus pristatymo, papildomas mokestis reikalingas padengti išlaidas, skiriamas express paslaugų įmonės.EMS/DHL atnaujinimo galimybes ir mokestis informacija yra prieinama per atrankos laukelį pirkinių krepšelis puslapio, kol parsiųs.Visi EMS/DHL mokestis yra kotiruojamos kasos puslapyje yra pagrįstas Suvienyti Valstybės standartą.Prašome pasirinkti teisingą pristatymo adresą, kai jūs pasirinkite pristatymo būdą, ar tai sukels daug problemų.Prašome atkreipti dėmesį, kad daiktų su baterijomis, Cd ar skystis nebūtų priimami DHL.

Vežimo į sritis, kurioms netaikoma Reguliariai Express Paslauga, atokioje Vietovėje Aptarnavimo Mokestis taikomas, jeigu jūsų siuntimo adresas priklauso atokioje Vietovėje, Mes susisieksime su jumis tiesiogiai už papildomą mokestį.

Grįžti/ Grąžinimas

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Susisiekite Su Mumis

Visi laiškai turi būti atsakyta per 1 darbo dieną.Jeigu negaunate atsakymo, prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Atsiliepimai :

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą, kad kiekvienas pirkėjas, kuris užbaigė sandorį, ir paliko mus teigiamų atsiliepimų.Mažai tikėtinu atveju jums yra nepatenkinti mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimus internete.Nes mes tikime, kad neigiamų atsiliepimų NĖRA išmintingas sprendimas, siekiant išspręsti jokių problemų, mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą, kurią sukėlė jav.)

Žymos: kforce lenktynių, "chrome" dekoras, lenktynių rato ratlankio, 6mm chrome " juostelės, kforce lenktynių padangų, žalia ratlankiu, 110 ratlankio, 3m "chrome" juostelės, kong rc drift, 18 padangų.

  • Keturi varomi Ratai Atributai: Padangos
  • Įrankis Prekes: Padangos
  • RC Dalys ir Acc: Padangos
  • Plastiko Tipas: ABS
  • Prekės Pavadinimas: kforce lenktynių
  • Atnaujinti Dalys/Priedai: Padangos
  • Hex: 12mm
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Transporto Priemonės Tipas: Automobiliai
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
  • Tinka: 1/10 drift car
  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Padangos
Papildoma informacija