Pac30a Trijų fazių Tiristoriaus SCR Galios reguliavimo ir Įtampos Reguliavimas Perkelti į Penkerių Terminalai Sukelti Valdybos Valdytojas
€50.42 €47.39

Pac30a Trijų fazių Tiristoriaus SCR Galios reguliavimo ir Įtampos Reguliavimas Perkelti į Penkerių Terminalai Sukelti Valdybos Valdytojas

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w28321

modname=ckeditor

Produktas netinka savarankiškai tiekia generatorius

Atsitiktinis dovana: ratukas, potenciometras, rankenėlė, temperatūros jungiklis

Savybės:

● Rankinis ir automatinis koregavimas

● Lėtai pradėti, sulėtinti galima nustatyti (laiko kolonėlė)

● Instaliacija yra paprasta ir aiški

● - Valdybos arba terminalas/potenciometras vairo kolonėlė

● Nepriklausomų sukelti funkcija

● Izoliuotas DC platus pulsas aktyvus sukelti technologijų srovės grįžtamojo ryšio apsaugos

● Trijų spalvų LED indikatorius, įvesties LED indikacija

● Kelių apkrovos kategorijos

● Gali būti įrengta geležinkelių pramonės valdymo lange (145*90*40)

Plačiai naudojami įvairiose pramonės nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltiniai, elektromagnetai, nuolatinės SROVĖS variklis vilkite, apšvietimo ir kitų maitinimo šaltiniai, nuolatinės įtampos nuolatinę srovę pastovaus maitinimo kontrolės ir kitose srityse

Pagrindiniai Techniniai Duomenys:

1.4~20mA, 0~10V, 0~5V ir kitų analoginio signalo įvestis, numatytoji įvesties: 4~20mA gauna varža 100Ω

2. Reguliuoti išėjimo rezoliucija: 0.2°.Linearization tikslumas: ±0.3 V

3. Apkrovos režimas: DC: 20~500V DC reguliuojamas AC 50 hz trijų fazių 0 ~ 380V AC

4. LED ekranas: 4~20mA įėjimo signalo indikacija, raudonas.Veikimo būsenos indikatorius: Žalia šviesa: Paleisti, geltona mirksi: Stop, šviesoforo "flash" pakaitomis: radiatoriaus yra daugiau nei temperatūrą.

5. Lėtai pradėti: 0-120 sekundžių kolonėlė; lėtai stabdyti: 15 sekundžių

6. Išorės kontaktai: Riba, įėjimo kontrolės, pakoreguoti 10K potenciometras 2W

Paleisti ir sustabdyti CN1-3 ir CN1-7 gnybtų ir stiprus elektros izoliacijos susisiekti kontrolės.Atvirosios grandinės paleisti, eksploatavimo ir uždarymo yra išjungti.Visų pirma, kiekvieną kartą, kai jis yra pradėtas, jis prasideda nuo užlaikymas.

Rankinis / automatinis perjungimas.Rankinis režimas, DC įtampos reguliavimas ir AC įtampos reguliavimas gali būti realizuojama išorės 10K potenciometras 2W

7. Relė aliarmo išėjimas: ALM, signalizacijos kontaktas (normaliai atviras), talpa 240VAC 1A (grynas atsparumo)

8.80 °C ir daugiau temperatūros apsauga: radiatoriaus yra daugiau nei 80 °C. Uždrausti produkcija ir signalizacija.Spaudai: Po trikčių, pakartotinio įjungimo.

Gedimo analizė

l Nėra išėjimo apkrova

1. Patikrinkite, ar maitinimo šaltinio: ar kontrolės valdyba, apkrovos elektros energijos tiekimo yra normalu, ir ar greitai-smūgis yra prapūsti.

2. Patikrinkite apkrova apkrova: yra atvira, ar yra problema su laidais.

3. Patikrinti, ar, atsižvelgiant į valdymo skydelis: žalia, veikia statusą; geltona mirksi, sustabdyti statuso (nėra išėjimo); raudona ir žalia mirksi, radiatorių virš temperatūros aliarmo (no produkcija); nėra šviesos, nėra maitinimo įtampos arba kontrolės valdyba nepakankamumas.

4. Patikrinkite valdymo pultą įvesties indikatorius: raudona yra normalus, nėra šviesos, nėra jokio signalo.

5. Patikrinkite pozicija P1 potenciometras kontrolės valdyba: reguliuoti pagal laikrodžio rodyklę ir padidinti išėjimo įtampa.

6. Patikrinkite kontrolės valdyba R2, R3 trumpojo jungimo detalė: Kai automatinio valdymo, R2 ir R3 trumpojo jungimo gabalus, turi būti prijungtas.

7. Patikrinkite įvesties signalas: diapazonas, 4~20mA.Įėjimo signalo > 5.6 mA, turi turėti išėjimo.Ar poliškumas yra priešinga.

8. Patikrinkite kontrolės valdyba R2: R2 išėjimo 0~5V (keičiasi su įėjimo signalo 4~20mA).

9. Patikrinkite kontrolės valdyba RS terminalas: trumpo jungimo RS ir GND terminalai, sustabdyti valstybės (nėra išėjimo).

l apkrovos įtampa yra nenormalus.

1. Patikrinkite, ar maitinimo šaltinio: ar kontrolės valdyba ir apkrovos elektros energijos tiekimo yra normalus.

2. Patikrinti krovinio: nesvarbu, ar tai nėra apkrovos, šviesos, apkrova operacija.Transformatoriaus apkrova: antrinės pusės negali būti tuščioji eiga ir turi būti pilnai pakrautas.

3. Rankiniu būdu patikrinti: Jei rankinio valdymo yra normalu, tai yra preliminariai vertinama, kad nėra jokių problemų su reguliatorius.Kitaip, manekeno apkrovos ir toliau tikrinti.

4. Automatinis patikrinti: Kai kontrolės įvedimo pokyčiai 4~20mA, įtampos kaitos intervalas R2 turėtų būti 0~5V.

5. Išėjimo įtampa gali būti pakoreguota, kad pusė apkrovos tiekimu: tiristoriaus modulio reguliatoriaus žalos viena ranka.

6. Patikrinkite, ar RC absorberio prasto kontakto ar žalą.

l apkrovos įtampa visada yra didžiausia ir nekontroliuojamas.Produkcija visuomet yra didžiausias, nei vadovas, nei mechaninė.Galimos priežastys:

1. Galima apkrova atidaryti arba iškrauti

2. Į tiristoriaus modulio reguliatoriaus suskirstytas pagal suskirstymas.Atsparumas produkcijos tiristoriaus modulis yra paprastai didesnis nei 500KΩ.

l Pradžios veikia normaliai, po kurio laiko, rezultatas visada yra didžiausia.Nesvarbu, ar ji yra rankinis arba automatinis.Po aparatas yra išjungtas, jis gali būti įjungtas iš naujo ir ji gali veikti normaliai.Galimos Priežastys:

1. Aplinkos temperatūra yra per aukšta.

2. Apkrovos yra nuo viršsrovių ilgą laiką.

3. Momentinis integruotos į apkrovą, sukelia šilumos paskirstymas tiristoriaus modulis.

l manekeno apkrova yra debugged pagal paprasčiausias laidų.Jei gedimo vietą yra sunku vertinti, manekeno apkrovos derinimo būdas gali būti naudojamas.Manekeno apkrova paprastai 100~200W.

1. Rankinis reguliavimas: Paprastai, reguliatorius yra normaliai ir yra problema su apkrova.Patikrinti krovinio maitinimo įtampos, srovės ir kontaktų sutrikimas, atjungiamas, trumpo jungimo, izoliacija lašas, atleisti ir uždegimo.

2. Rankinis reguliavimas yra normalu, automatinė nėra įprasta: Jei kontrolės įvedimo 4~20mA srovės nėra normalu, dar patikrinti priemonė; kitaip, patikrinti, ar P1 potenciometras reguliuoja ribinė įtampa per maža, R2, R3 trumpo jungimo

Žymos: 36 voltų maitinimo šaltinis, valdybos tiristoriaus, 220v galios reguliatorius, enc28j60 ethernet shield, valdybos indukcijos, sems21, kontrolės tiristoriaus, arduino nano v3, ac dc, s8550 tranzistorius.

  • Tipas: Oro Kondicionierių Dalys
Papildoma informacija