NFC Smart Lock Nr. Gręžimo Office Stiklo Durų Užraktas Skaitmeninis Pirštų atspaudas
€57.14

NFC Smart Lock Nr. Gręžimo Office Stiklo Durų Užraktas Skaitmeninis Pirštų atspaudas "Užrakinti" Bluetooth " TTlock Elektroninių fechadura skaitmeninis WiFi

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w27005

TTlock specifikacijos:

1, Siųsti eKey į kitą TTlock sąskaitą, tada jis gali atrakinti duris tiesiogiai; 2, Generuoti kodą, kad jį atrakintumėte; 3, Leisti IC kortelių atrakinti duris; 4, Leisti pirštų atspaudai atrakinti duris; 5, galite patikrinti durų atidarymo įrašus ttlock; 6, It pagalbos lankomumo valdymo, labai tinka biurui; 7, Tai parama Atidarytas

Slaptažodį informacija:

Yra keletas rūšių kodą įvairių naudojimas: 1, Nuolatinis; 2, Laikina: 3, Vieną kartą: tai tinka lankytojų ir pristatymo vyro atidaryti duris; 4, Pritaikyti: Tai tinka darbuotojams naudoti, kai darbuotojai gana darbą, galite pakeisti kodą

Skirtumas su wifi sąsajos ar be

Su wifi vartai, TTlock gali atrakinti duris, bet kur per wifi interneto.Ne atstumas ribotas.Be wifi vartai, TTlock gali atrakinti duris, prie 5-10m atstumas naudojant "bluetooth".Prašome patvirtinti, kad jums reikia, ar ne.

Paramos Attendence Valdymas

Galite nustatyti, kad darbo metu ir darbo dienomis.Jis bus automatiškai sukurti lankomumo ataskaitas savo analizė.

Užrakto informacija

Produkto Naudojimas

Šis užraktas yra tinkami įvairių tipų durų, kaip frameless stiklo durys, įrėmintas stiklo duris, medinių durų ar stumdomos durys.Susisiekite su mumis ir patvirtinti durų tipas prieš užsakymą.Tada mes galime siųsti tinkamus priedus savo duris.

Prašome patvirtinkite, durų tipo, kai užsisakote

DUK

1, Apie laivybos

We will ship pakuotės pagal laivybos taip, kaip jums pasirinkti.Jei jums reikia greičiau arba pigiau laivybos būdas, prašome susisiekti su mumis prieš jus, kad

2, Apie mokesčių

Mokesčių turėtų būti jūsų pusėje.Laivybos išlaidų vertė neapima mokesčių.Prašome kreiptis į šiek tiek žinių apie savo šalies importo mokesčių.Tada mes galime bendradarbiauti su jumis, kad atlikti muitinės formalumus.

3, Apie garantija

Visi produktai turi 3 metų garantija.Kai jūs turite paketą, patikrinkite, ar pakuotėje yra gerai supakuoti, ar ne.Jei pakuotė pažeista, prašome imtis foto išsaugoti kaip įrodymas.Jei produktas negali dirbti normaliai, prašome susisiekti su mumis pirma, mes padarysime viską, kad išsaugoti jums problemų.Whatsapp: +8618188372775 Prašome atkreipti dėmesį, atidaryti ginčų negali išspręsti problemos.

4, Apie atsiliepimus

Jei produktas darbą paprastai ir jums patinka tai, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimų.Jei yra tam tikra problema produkto, prašome susisiekti su mumis pirma, geriau, nei palikti neigiamą tiesiogiai.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Žymos: bench drill, užrakto nfc, baterijos užrakto, namų smart, ip68, secur durų užraktas, pjovimo gija, nfc vartai užrakinti, durų užraktas smart, vartai ttlock.

  • Rankenos Kryptį: Teisę Stumti
  • Programėlė pavadinta: ttlock
  • Modelio Numeris: JCBL850
  • Atrakinti Būdas: Pirštų atspaudų, app, IC kortelių ir slaptažodžių
  • Medžiaga: cinko Lydinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija