Pymeter PY-W19TL WIFI Termostatas Temperatūros ir Vandens Lygio Reguliatorius Pastovios Temperatūros papildymo vandens termometras wifi
€52.94

Pymeter PY-W19TL WIFI Termostatas Temperatūros ir Vandens Lygio Reguliatorius Pastovios Temperatūros papildymo vandens termometras wifi

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w26535

Pagrindinės Funkcijos nuotolinio APP stebėti ir rodyti esamą temperatūrą ir vandens lygiui, ir įjungti/IŠJUNGTI temperatūra, pastovios temperatūros papildymo vandens lygio ir visiškai vandens lygis, Mažas/Didelis Temperatūros Riba; Gali veikti nepriklausomai nuo Wi-Fi, kontrolės off-line; Galite nuotoliniu būdu arba vietoje, rankinis Išjungimas/Į produkciją(kai pasiekia nustatytąją); Dual produkcija, viena kontroliuoja temperatūrą, kitas kontroliuoti vandens lygį; Nuotolinio Signalo Žema/Aukšta Temperatūra per APP stumti; Parametrai yra saugomi net ir tada, kai maitinimą.

Specifikacija

Temperatūros Diapazonas: Sumažėjo 39°C~140°C

Vandens Lygis: 0,25%,50%,75%, 100%

Temperatūros Skiriamoji Geba: 0.1°C

Temperatūros Tikslumas: ±1°C

Valdymo Režimas: įjungimo/IŠJUNGIMO Galia

Įėjimo Galia: 220VAC, 50/60Hz

Išėjimo Galia: 220VAC, MAX 10A

Valdiklio Matmenys: 210x55x40 mm

Jutiklių Laidas: 2 m / 6.56 ft

Maitinimo Laidas: 1.35 m / 4.5 ft

Funkcijos

Valdymo Režimas: Vėsinimo Režimas (Išėjimo 1): Jeigu Temperatūra yra > IŠJUNGTI Temperatūros, tai dėl Aušinimo Režimą, 1 rezultatas galia, kai srovė Temperatūra >= Temperatūros, maitinimo išjungimas, kai esama Temperatūra Šildymo Režimas (Išėjimo 1): Jeigu Temperatūra = OFF Temperatūra.Pastovios Temperatūros pripilkite vandens į Vandens talpą (Išėjimo 2): kai dabartinis vandens lygis yra žemiau papildymo vandens lygio, ir esama temperatūra yra >= DĖL Temperatūros, tai bus pripilkite vandens į vandens talpą pasiekti iki 100% vandens lygio elektrodas, ar dabartinė temperatūra Bendrą pripilkite vandens į Vandens talpą (Išėjimo 2): Ji bus pripildyta vandens, kai dabartinis vandens lygis yra žemiau Papildymo Vandens Lygio, ir sustoti, kai Visiškai Vandens Lygio.

Rankinis Įjungimas/Išjungimas:

Išėjimas 1 ON/OFF (Rankinis Jungiklis: kai srovė temperatūra tarp ON ir OFF temperatūra, paspauskite "WIFI" klavišą, norėdami įjungti/IŠJUNGTI 1 rezultatas;

Rezultatas 2 ON/OFF (Rankinis Jungiklis (Ne Pastovi Temperatūra): kai srovė vandens lygio tarp papildymo vandens lygio ir visiškai vandens lygis, paspauskite "M" klavišą, norėdami įjungti/IŠJUNGTI 2 rezultatas;

Rezultatas 2 ON/OFF (Rankinis Jungiklis (Pastovi Temperatūra): kai srovė vandens lygio tarp papildymo vandens lygio ir visiškai vandens lygį ir esamą temperatūrą tarp ON ir OFF Temperatūra, paspauskite "M" klavišą, norėdami įjungti/IŠJUNGTI 2 rezultatas;

Jėga Papildymo Vandens Funkcija ("dry-priešgaisrinės apsaugos): Kai įjunkite jėga pripilkite vandens į vandens talpą funkciją, bus papildyti vandens, po 10 sekundžių, jei dabartinis vandens lygis yra mažesnis nei 25% vandens lygio elektrodas, ir bus sustabdytas, pakartotinai juos pripildant vandeniu, po to 10 sekundžių, jei dabartinis vandens lygis yra didesnis už 25% vandens lygio elektrodas.

WIFI Nustatymo instrukcija

Pridėkite Prietaisą Prie Pažangaus Gyvybės App

1. Ieškoti ir įdiekite "Smart Gyvenime" per APP Store.

2. Paleiskite "Smart Gyvenimą" programą ir užsiregistruoti sąskaitą, telefono numerį ar elektroninio pašto adresą ir prisijungimo programą.

3. Po valdiklio įjungimas pirmą kartą, jame yra " WI-FI nustatymo režimą kaip numatytąjį.1 indikatorius mirksi labai greitai.

Pastaba: Jei reikia iš naujo-config prietaisą, paspauskite ir palaikykite "WIFI" klavišą, prieš galią, duomenų valdytojo, iki tiek 1 Rodiklis ir Indikatorius 2 blink greitai.Jei nepavyksta pridėti įrenginį, pabandykite Suderinamumo Režimą: paspauskite ir laikykite "M" klavišą, prieš srovę, kol abi 1 Rodiklis ir Indikatorius 2 blink lėtai, ir pasirinkite Suderinamumo Režimą add device APP.

4. PROGRAMĖLIŲ, spauskite "+" piktogramą, pasirinkite "Įjungti ("Wi-Fi")",

spauskite "Patvirtinti indikatorius greitai blink".

5. Pasirinkite "Wi-Fi" ir įveskite teisingą Wi-Fi slaptažodį ir spauskite mygtuką "Patvirtinti".

6. Prijungimas Dabar!Prašome palaukti min ir įsitikinkite, kad telefono ir prietaiso yra taip arti, maršrutizatorius, kaip įmanoma.

7. Po sėkmingai įtraukti, galite pervadinti prietaisą ir pradėti nustatymas valdytojas.

Žymos: smart termostatas, cutter xiaomi, temperatūros kontrolės, virtuvės termometras, baseinas termometer, termostatas, skaitmeninis termometras su skystuoju, šilumos termostatas, skaitmenų termostatas, Kontrolės Lygis.

  • Prekės Pavadinimas: Pymeter
  • Stilius: Nuolatinis ir Sienos Kabo
  • Maks. Matavimo Temperatūra: 120°C Ir Aukščiau
  • Kabelio Ilgis: 2M
  • Ekrano Tipas: Skaitmeninis
  • Tipas: K
  • Maitinimo Tipas: Įkroviklis
  • Teorija: Temperatūros Reguliatorius
Papildoma informacija