3/4
€21.60 €16.64

3/4" Aukštos Kokybės Alyvos-Vandens Separatorius 015 QPS Kompresorius, Priedai Didelės apertūros Suspausto Oro Tikslumo Filtro Džiovintuvas

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w25494

3/4" aukštos kokybės alyvos-vandens separatorius 015 QPS kompresorius, priedai Didelės apertūros suspausto oro tikslumo filtro džiovintuvas Produkto Pavadinimas: Tikslumas Filtras Specifikacijos: Q laipsnio (dulkių pašalinimas), 3 mikronų

P klasės (nuotekų šalinimo) 1 mikrono

S klasės (deoiling) nuo 0,01 mikrono

Naudoti terpė: suslėgto oro

Medžiaga: didelio stiprio aliuminio lydinių

Įėjimo slėgis: 0-1.0 mpa (0-10 kg)

ypatybė:

1. Metaliniu korpusu, geras suspaudimas atsparumas: apvalkalas yra pagaminti iš didelio stiprio aliuminio metalų lydinio, kuris yra atsparus korozijai, geras atsparumas spaudimui, saugus naudoti ir atsparūs karščiui.

2. Nano-tikslumo filtro branduolio: oro kompresoriaus, yra įjungta apie 4000 valandas pakeisti filtro elementas.Viduje ir išorėje filtro core priima didelio skersmens cinkuoto vielos tinklo.Veiklos dujos yra stipri.Vidurinio sluoksnio naudoja stiklo pluoštu armuoto plastiko su įvairiomis tikslumo, ir sulaiko didelės dalelės pirmas. , tada sulaikyti smulkias daleles ir pratęsti gyvenimą filtras.

3. Didelės apertūros dizainas, slėgio stabilumas: didelės apertūros dizaino, mažų pokyčių oro slėgio, valymo ir filtravimo turi mažai įtakos pirminio slėgio.

4. Išgryninti orą, ir pratęsti tarnavimo įranga: jis gali būti taikomas, oro valymas, oro kompresoriai, transportas, automobilių, mašinų gamybos ir kitų suspausto oro.

5. Po dujų šaltinis yra filtruojamas, įrangos gedimų dažnis gali būti labai sumažintas, tarnavimo įranga gali būti pratęstas, produkcijos kokybės prekė gali būti patobulinta, ir maži pinigai gali būti labai naudojami.

Paketų sąrašas

Filtras*1

015 Q - Pagrindinės linijos filtras yra naudojami siekiant kontroliuoti visą sistemą, prieš kompresoriaus, aftercooler ar užšaldyti džiovintuvas ir kiti filtrai.Ji gali filtruoti didelis kiekis skystų ir kietų dalelių, per 3 mikronų, su minimaliu mazuto kiekio, tik 5 PPMW / W.

015 p - Pašalinti oro linijos filtrai nuo įranga, mašinos, varikliai, cilindrai ir klasės itin efektyvų riebalų šalinimo filtrus pašalinti drėgmės ir smulkių dalelių, prieš arba po adsorbcijos džiovintuvas.Tai gali filtras skystų ir kietų dalelių, kaip mažas kaip 1 mikrono iki minimumo liekaninės alyvos kiekis yra tik 0.5 PPMW / W.

015 Trimitas - Itin efektyvus riebalų šalinimo filtras, paprastai naudojami prieš adsorbcijos džiovintuvas arba teikia džiovintuvas, kurią oro naudojamas visiškai be aliejaus.Tai gali filtras skystų ir kietų dalelių, kaip mažas, kaip 0.01 mikronų, užtikrinti mažiausias liekaninės alyvos kiekis yra tik 0.01 PPMW / W, ir oro kanalo filtras tiekėjų apsaugoti Psl.

Pastaba: Šis filtras yra žemo slėgio filtras su slėgio 10 kg.Už spaudimas virš 10 kg, aukšto slėgio filtrų, turi būti naudojamas, nes tai yra pavojinga!

Mokėjimo būdai:

· Jūs galite atlikti mokėjimą per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

· Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.laiptaiidangu.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

· Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.laiptaiidangu.lt.

· Grąžinamoji išmoka, kurią sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

· Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

· Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

· Paprastai tai trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

· Jūs galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

· Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

· Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: nova rankų džiovintuvas dalys, oro kompresorius priedų, ašmenys džiovintuvas, drz oro filtras, avtomatic elektrinis rankų džiovintuvas, komercinių oro kompresorius, priedai, oro filtro džiovintuvas, garo vamzdis, oro kompresorius, 220v oro kompresorius, .

  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Modelio Numeris: Filtras
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Medžiaga: didelio stiprio aliuminio lydinių
  • Produkto pavadinimas: Tikslumo Filtras
Papildoma informacija