FS Lenktynės 1:10 1/10 100mm 538104 CVD Veleno Priekinis Šunų Kaulų Veleno Rc Atsargines, Dalys, Dalis, Aksesuaras Priedai Rc Sunkvežimių Modelio Automobilių
€8.39

FS Lenktynės 1:10 1/10 100mm 538104 CVD Veleno Priekinis Šunų Kaulų Veleno Rc Atsargines, Dalys, Dalis, Aksesuaras Priedai Rc Sunkvežimių Modelio Automobilių

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w24723

FS Lenktynių Atsarginės Dalys

2vnt, kaip parodyti

Dalis spalvos plakatas gali skirtis nuo mūsų nuotrauką,prašome kreiptis į dalis, spalva plakato, kaip galutinis.

Dalies nr.iš plakatas gali skirtis nuo naudojimo instrukcija,prašome kreiptis į dalis ne.iš plakato, kaip galutinis.

Savybės:

Produkto Būklė: 100% Visiškai Naujas .

Medžiaga: Originalus Gamyklos Dalys. 100% Kokybės Garantija.

Jei turite bet kokių klausimų ,pls susisiekti su mumis per 2-5 darbo dienas po jį gavo.

Paketas Apima:

Atsarginiu daliu (kaip parodyti)

Klientų Pranešimų:

Išmokos turėtų būti sprendžiami tik per darbo dienas pasibaigus biding, kitaip mes pasiliekame teisę anuliuoti užsakymą ir vėl-pardavimo punktas.

Prašome neteikia pasiūlymo, jei esate nesiruošia sumokėti.

Mes pažymėkite elementą kaip "Pavyzdiniai, be Komercinės Vertės" jums.Atsiprašome, mes nesame atsakingi už muitinės mokestis, PVM, ar jokių papildomų mokesčių dalyvauja, tačiau mes stengiamės sumažinti papildomą mokestį mūsų klientams.Be to, pirkėjas turi žinoti savo vietos muitinės ir valstybės reguliavimo prieš perkant.

Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo,laivybos laikas bus labai priklauso nuo Kurjerių Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.

Dėkojame už jūsų supratimą.

1,Esame atsakingi už prekę žalą, iki jūsų prašymo gavimo.Prašome susisiekti su mumis per 5 reikalas dienų nuo gavimo dienos ir priimti nuotrauka ant pažeisto elemento, mes, kad grąžinamoji išmoka už sugadintą prekę.

2,Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per 5 reikalas dienų nuo gavimo dienos ir leiskite mums žinoti, kodėl.

3,Kaip ilgai, kaip jūsų prekės vis dar yra nauja būklės, mums bus malonu grąžinti pinigus, arba galite paprašyti punktas keistis.

4,Turime priimti ir tikrinti grąžą prieš grąžinamosios išmokos arba mainus bus suteikta.Grąžinimo siuntimo mokestį apmoka Pirkėjas.Mes ne grąžinti siuntimo išlaidas.

5,, Dėl daiktų, kurie buvo įsigytas su nemokama laivybos, mes atskaičiuojame laivybos išlaidos iš jūsų grąžinimo sumos.

6,paspartinti grąžinimo procesas, prašome nurodyti jūsų aukcione prekės numeris arba vartotojo ID su savo sugrįžimo.

Mes padarysime viską, kad pasiūlyti aukštos kokybės , priimtinos ir konkurencingos kainos produktus .Taip pat, tai mano tikslas yra suteikti jums mano gerbiami klientai, su puikia apsipirkimas ir 100% patenkintas, geras aptarnavimas.Tuojau pat susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų (e.g.straipsniai neveikia , spalvos ar funkcija daiktų yra įvairių daiktų, aprašymas ir kt. ) kai gausite prekes galite laimėjo mano www.laiptaiidangu.lt parduotuvėje .Teigiami atsiliepimai yra labai vertinama ir mes bus daryti tą patį grįžti.

Jei esate nelaiminga dėl bet kokios priežasties, prašome nepalikite Neigiamą arba Neutralų Grįžtamąjį ryšį ir leidžia mums galimybę, kad jums malonu.Mes esame labai graži ir lengva kovoti su!

Jei jums dalyvauti mūsų aukcionuose, prašome laikytis visi mūsų terminus, sąlygas, taisykles ir politiką.Ačiū!SUSISIEKITE SU MUMIS

Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami paklausti!

Labai ačiū Už Sustojimo Iki!

Žymos: Širdies ir KRAUJAGYSLIŲ ligos, fs lenktynių sunkvežimis, bsd lenktynių dalis, rc zd 110 priedai, šuo priekiniai diržai, fs rc, rc vikšriniai priedai 110, širdies ir kraujagyslių ligos-diamond, Pavaros Velenas, širdies ir kraujagyslių ligos veleno.

  • Modelio Numeris: 538104
  • RC Dalys ir Acc: Pagrindinė Ašis
  • Transporto Priemonės Tipas: Automobiliai
  • Medžiaga: Metalo
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Papildoma informacija