Anglies Pluošto Motociklo Degalų Bako Mygtukai Padengti Raštas Decal 3D Lipdukai Tinka Kawasaki Ducati BMW Yamaha Aprilia, Suzuki Honda
€9.23 €8.22

Anglies Pluošto Motociklo Degalų Bako Mygtukai Padengti Raštas Decal 3D Lipdukai Tinka Kawasaki Ducati BMW Yamaha Aprilia, Suzuki Honda

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w23479

Sąlyga >> Rinkinys Logotipo Lipdukus 100% Brand New Lipnus, Tiesiog Nulupkite Ir Įklijuokite Pranašumą >> Atsparus Vandeniui,Saulės,Neblunka Stiprus Sukibimas,Užtikrinti, Kad Produktas Neturi Nulupkite.Įdiekite >> Išvalyti Ratlankiai,Pašalinti Dulkių Ir Alyvos,Tiesiog Nulupkite Ir Klijuoti Labai Paprasta Ir Patogu.Patarimai: Nereikia Įdiegti Lipdukai Lietingą Dieną Ar Didelės Oro Drėgmės!

Mokėjimo >> 1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko. 2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.Siuntos >> 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas ir telefono numeris yra teisingas.Jei sklypas gali būti ne gavo per 30-60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. 2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos metodai, tokie kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt. (Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Prašome palikite mums žinutę, jei turite ypatingų pageidavimų dėl deklaracija ) Garantija >> 1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš grąžinti prekes.Mes grąžinsime arba mainų elementas artimiausiu metu. 2. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes jums atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas, per darbo dienas.Jūsų supratimas yra labai dėkingi. 3.Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Žymos: touratech vokietija, crf1000l touratech, touratech ktm adventure, touratech iphone, krepšys touratech, touratech lankstymo veidrodžiai, touratech lipdukas, f700gs touratech, atveju touratech, motociklo šalikas touratech.

  • Elemento Tipas: Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
  • Modelio Pavadinimas: Universalus
  • Motociklams Padaryti: aprilia
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Svoris: 0.1kg
  • Medžiagos Tipas: anglies lipdukas
Papildoma informacija