Naujas Neon Led Žibintai, Pasirašyti Katė Žaibo Mėnulis Neoninės Šviesos, Meilės Banginis Neono Ženklais, Skirtą Kambarį Namuose Decorat Šalis Vestuvių Sienos Lempos
€11.61 €7.08

Naujas Neon Led Žibintai, Pasirašyti Katė Žaibo Mėnulis Neoninės Šviesos, Meilės Banginis Neono Ženklais, Skirtą Kambarį Namuose Decorat Šalis Vestuvių Sienos Lempos

2 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w22267

Savybės:

MEILĖ modelis

Šviesos savybės, jo MEILĖS formos dizainas, subtilus ir ypatinga, turinti gera dekoratyvinę funkciją, geras pasirinkimas šalis dekoro.

Atsparus vandeniui

IP42 atsparus vandeniui dizainas leidžia nebijo vandens purslų ir lietingą dieną, praktiškas ir patogus, prefektas lauko naudojimo.

Du maitinimo būdai

Taip, nuimamas baterija, dėžutė, šviesa gali būti powered by USB sąsajos tiekimas tiesiogiai arba 3* AAA (nepridedami) bevieliu būdu.

Led spalvinga šviesos poveikis

Priimant led šviesos šaltinis, šviesos gali atnešti jums gražus rožinis šviesos efekto, nekenksmingos akis, energijos taupymo ir savininkė ilgiau naudojant gyvenimo trukmę.

Taikymo sritis

Šviesa yra labai tinkama šalis, namai, šventė, restoranas, viešbutis, parduotuvės langas, kambarį ir pan.

Specifikacija:

Tipas: LED light

Kiekis: 1pc

Medžiaga: plastikas + elektros komponentas

Spalva: balta

Šviesos spalva: RŪŠIŲ

Šviesos šaltinis: LED

Sąsaja: USB

Atsparus vandeniui: IP42

Baterijos: 3* AAA(nepridedami)

Sąsaja:USB

Dydis: 35*15*3cm/ 13.76*5.9*1.18 colių(L*W*H)

Grynasis svoris: 260g/ 9.17 oz

--------------------------------------------------------------------

Savybės:

Idealus g ift nd puikus apdaila

Lūpų neoninės šviesos ženklas galėtų būti kaip gimtadienio, Valentino Dienos dovana.Galite siųsti neoniniai lūpų ženklai, kad jūsų mėgėjai, mergina, merginos, vaikai ir pan.Rausvos spalvos, neoninės šviesos, taip pat gali būti naudojamas kaip apdailos šeimos susibūrimo, Kalėdų, gimtadienio ir daug kitų švenčių, unikalus kiss lūpų modelis padidins romantišką atmosferą aplink vietą.

Du režimai galios iki

Tai rausvos spalvos, neoninės šviesos, galite naudoti USB kabelį, taip pat neon naktį šviesa gali naudoti 3*AA baterijos (baterijos neįeina).Bet kuriuo atveju, jūs galite pasirinkti energijos šviesą, ir tada jūs galite mėgautis spalvingas neoninės šviesos į savo kambarį.

Energijos taupymo ir ilgas tarnavimo laikas

Neoninis ženklas žibintai yra maitinami miniatiūriniai led lemputės, kurios yra efektyvios ir energijos taupymo.Gyvavimo ciklo neon nuotaika žibintai yra labai ilgas.Jeigu nuolatinio darbo, gyvenimo ciklas yra daugiau kaip 50.000 val.

Aukščiausios spektakliai

LED neon lights daro idealus akį traukiantis embellishment į savo šalis, arba namų stalo.Su patogus šviesos, šį nuostabų neono vamzdžių, gali gerokai pakeisti nuobodu stalo lempos ir pridėti spalvų į tamsiausią kambario.

Keletą būdų, kaip papuošti

Ten yra dvi skyles už neoninės šviesos.Jūs galite pakabinti lūpų neono ženklais ant sienos, arba vieta, rožinė neoninė ženklai ant stalo, ant lovos stalo ar bet kur, kur jūs norite papuošti.

--------------------------------------------------------------------

Žymos: manga naruto, led neoninis ženklas, led ženklas, nagai katės neon, meilė neon, derliaus sienos žaibas, neon, neoninės šviesos ženklas, neoninis ženklas, neoninės šviesos ženklas.

  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Tipas: Atmosfera
  • Modelio Numeris: šviesa
  • Prekės Pavadinimas: Joliemaison
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: "PASIDARYK pats"
  • Yra Baterijų Reikia: Taip
  • Naudojimas: Atostogų
  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Elektros Energijos Gamybos: Jungiklis
  • Sertifikavimo: BMK
Papildoma informacija