2020 Madingi Ponios Pink Akiniai Skaitymui Mėlynos Šviesos Blokavimas Akinius Stabdžių Akių nuovargis, galvos Skausmas, & UV Atspindžius LXH
€12.30 €9.84

2020 Madingi Ponios Pink Akiniai Skaitymui Mėlynos Šviesos Blokavimas Akinius Stabdžių Akių nuovargis, galvos Skausmas, & UV Atspindžius LXH

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w21975

2020 Madingi Ponios Pink Akiniai Skaitymui Mėlynos Šviesos Blokavimas Akinius Stabdžių Akių nuovargis, galvos Skausmas, & UV Atspindžius LXH Prekės Specifikacija:

Ypatybė:

1.Mėlynos šviesos blokavimas akinius gali sumažina regėjimo nuovargis ir diskomfortas, ilgą interneto naršymas, žaidimų ir dirba pagal fluorescencinės lempos su apsaugos ir atspindžių sumažinimas.

2.Skirtingai nuo kitų mėlyna blokatorių į rinką su stipriai tamsintais lęšiais.Mūsų mažai spalvų iškraipymo lęšį yra optimizuoti suteikti tobulą pusiausvyrą mėlyna šviesa apsaugos ir regėjimo kokybę.Mėlynos Šviesos Filtravimą,Sutrumpintas skydelis nuo saulės,UV spindulių Blokavimo,Stabdžių-Ekrano Mirgėjimo,Elektromagnetinių Spindulių Blokavimo objektyvas.

3.Rėmas iš šių mėlyna šviesa akiniai yra pagaminti iš geros medžiagos.geros medžiagos atlieka šiuos kompiuterinius akinius tik pusė masės, plastiko akinius, ir du kartus patvarus.

4.Ir šie mėlyna šviesos blokavimas akinius, taip pat pagamintos su armuoto metalo vyriai, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir nesugadintumėte.Ne išnyks.

Aprašymas:

Spalva:rožinė

Medžiaga: metalas

Akiniai Galia: 100,150,200,250,300,350,400

Tinkamas Amžius:pagal 50( +100), 50-54( +150), 55-59(+200), 60-64(+250), 65-69(+300), 70-74 (+350), daugiau nei 75(+400)

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Dėl vadovo priemonė, prašome leisti 1-2cm nuokrypis

Komplektą Sudaro:

1Pair X Skaitymo Akiniai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: lg vyrai skaitymo akiniai, vyrai skaitymo akiniai ilgai, moteris skaitymo akiniai šviesiai mėlyna, dizainerių akiniai moterų 2020 m., mados ponios skaitymo akiniai, skaitymo akiniai 2020 m., skaitymo akiniai nti šviesiai mėlyna, lady skaitymo akiniai, geltona blokavimo akiniai, skaitymo akiniai 2020 m. 150.

  • Modelio Numeris: Skaitymo Akiniai
  • Lytis: MOTERIS
  • Prekės Pavadinimas: Etmakit
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lęšių Spalva: Rožinė
Papildoma informacija