Vaikams Didelių Šunų Nagų Stomatologas Bite Piršto Žaidimas Pokštams Krėsti Vaikams, Cartoon Piratų Barelį Šeimos Triukas, Žaidime
€18.22 €12.76

Vaikams Didelių Šunų Nagų Stomatologas Bite Piršto Žaidimas Pokštams Krėsti Vaikams, Cartoon Piratų Barelį Šeimos Triukas, Žaidime

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w21147

Kulka Taškų:

1、1. Šis žaislas yra super įdomus ir nuostabi kolektyvinės pramogos žaidimai.Į sandpi modeliavimas leidžia jaustis susijaudinęs ir nervų į žaidimą, kuris gali padidinti jūsų viduriai.

2、2. Baterija, jums tik reikia 3 AA tipo baterijos, pradėti žaidimą, šuo bus perkelti ir žievės, labai įdomus žaidimas.Pastaba: produkto sudėtyje nėra baterijos.

3、3. Stimulo Poveikis: piktas buldogas bus automatiškai šokinėti aukštyn ir žievės pašėlusiai.Sumaišykite korteles kartu ir įdėti juos į dubenį, į priešais šuo.Žaidėjas pasirenka kortelę ir turi naudoti įrašą imtis atitinkamų kaulą iš šuns dubenėlio.Šuo galėtų taip pat išgirsti, barking garsą, kuris yra labai jaudinantis ir įdomus.

4、4. Vaiko Raidos: pagerinti vaikų rankų judesių koordinavimą atveju nervų susietumas.Žaislai tinka tėvams, ir vaikams žaisti ir padidinti reakcijos greitį.

5、5. Žaidimo Taisyklės: Kiekvienas žaidėjas paeiliui atkreipti korteles, pagal kortelės paragina spalva ir numeris, kaulų, pasirinkti atitinkamą kaulus nuo šunų baseino, daugiau pavojingesnis.Jei jis tuščias, jis yra saugus ir nereikia apkabos, kaulai.Tegul žaidėjai, apkabos atitinkamą kaulai kortelėje savo ruožtu, tai yra kito žaidėjo eilė, ir taip toliau!Žaidėją, kuris pažadina šuo ir praranda!

Savybės:

1. Šis žaislas yra super įdomus ir nuostabi kolektyvinės pramogos žaidimai.Į sandpi modeliavimas leidžia jaustis susijaudinęs ir nervų į žaidimą, kuris gali padidinti jūsų viduriai.

2. Baterija, jums tik reikia 3 AA tipo baterijos, pradėti žaidimą, šuo bus perkelti ir žievės, labai įdomus žaidimas.Pastaba: produkto sudėtyje nėra baterijos.

3. Stimulo Poveikis: piktas buldogas bus automatiškai šokinėti aukštyn ir žievės pašėlusiai.Sumaišykite korteles kartu ir įdėti juos į dubenį, į priešais šuo.Žaidėjas pasirenka kortelę ir turi naudoti įrašą imtis atitinkamų kaulą iš šuns dubenėlio.Šuo galėtų taip pat išgirsti, barking garsą, kuris yra labai jaudinantis ir įdomus.

4. Vaiko Raidos: pagerinti vaikų rankų judesių koordinavimą atveju nervų susietumas.Žaislai tinka tėvams, ir vaikams žaisti ir padidinti reakcijos greitį.

5. Žaidimo Taisyklės: Kiekvienas žaidėjas paeiliui atkreipti korteles, pagal kortelės paragina spalva ir numeris, kaulų, pasirinkti atitinkamą kaulus nuo šunų baseino, daugiau pavojingesnis.Jei jis tuščias, jis yra saugus ir nereikia apkabos, kaulai.Tegul žaidėjai, apkabos atitinkamą kaulai kortelėje savo ruožtu, tai yra kito žaidėjo eilė, ir taip toliau!Žaidėją, kuris pažadina šuo ir praranda!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Saugokitės Užburtą Šunys

Medžiaga: ABS plastikas

Tinkamas amžius: nuo 5 metų

Naudoti baterijos: 3 x AA tipo baterijos (produkto sudėtyje nėra baterijų)

Dydis: apie 20*13*19cm/7.87*5.12*7.48 colių, o miega

Kai šokinėja: apie 16*13*22cm/6.30*5.12*8.66 colių

(Pakuotės dydis: apie 22*13.5*15cm/8.66*5.31*5.91 colis, vienas gabalas pakavimo 36. Pakuotės dydis: apie 69*43*65cm/27.17*16.93*25.59 colių.Bruto neto svoris: apie 22/20.5 g)

Pakavimo Sąrašas:

Piktas Šuo*1

Pincetas*1

Kaulų*24

Kortelės*24

Instrukcija*1

Žymos: pliušas, išdaiga, šunų įkandimo rankovės sunku, dantų, stomatologas įrankis, statinėje vynas, pet poo, naujovė dovanas parduoti, žaidimai uždaryti, kamštukas žaislas praktinių anekdotai.

  • Matmenys: 20x13x19cm
  • Įspėjimas: no
  • Temos: Gyvūnai
  • Baterija: NĖRA Įtrauktos
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Lytis: Unisex
  • Mfg Serijos Numeris: ŽAISLAS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: kandžioja pirštą žaislas
  • Amžius: > 3 metų
Papildoma informacija