Kūnas Shaper Moterų Top Plius Aksomo Storio Nėriniai, Žemiausią Shirt V-kaklo Apatiniai JL
€15.47 €9.29

Kūnas Shaper Moterų Top Plius Aksomo Storio Nėriniai, Žemiausią Shirt V-kaklo Apatiniai JL

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w21062

Kūnas Shaper Moterų Top Plius Aksomo Storio Nėriniai, Žemiausią Shirt V-kaklo Apatiniai JL Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Pilvukas Kontrolė: Slim ir formos kreives savo pilvą, o likę patogus ir kvėpuojantis.

2. Liekninamasis Poveikis: lengvas, tačiau tvirtas audinys švelniai supaprastina jūsų siluetas, o elastingumas užtikrina, kad jie liktų vietoje.

3. Lengvas: Ultra-lengvas, jokio papildomo svorio ar mazgelių ant jūsų kūno.Gerai, kaip vidinis dėvėti ir sluoksnio drabužius, viršuje.

4. Tampri: Pagaminta iš medvilnės mišinys medžiaga, geras elastingumas, ji puikiai ant jūsų kūno, leidžia jums padaryti didelių papildomų judėjimas be apribojimų.

5. Ne Pilling ir Blukimas: Pagaminti su aukščiausios kokybės audinių gydymas, todėl patvari ir tablečių, atsparus vandeniui.Spalva nėra išnyks lengvai, ir gali stovėti bandymų metu.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Specifikacija:

Audinio pavadinimas: medvilnės mišinys

Pagrindinės audinio sudėtis: acetato pluošto

Pagrindinės audinio sudedamoji dalis turinys: 80 (%)

Taikoma amžius: suaugęs

Appicable lytis: moteris

Thickeness: storas

Vienas dydis: tinkamas svoris 40-67.5 kg

Komplektą Sudaro:

1 x moterų shapewear viršų

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: šilumos viršų, šilumos moteris, žiemos termo marškinėliai moteris, thermo top, šilumos apatiniai moteris, termo marškinėliai moteriška, šilumos apatiniai moterims, celine marškinėliai moteris, lotus marškinėliai moteris, šilumos apatiniai žiemos moterys.

  • Medžiagos Sudėtis: -
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Modelio Numeris: Šilumos Apatiniai Viršūnės
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Storis: STANDARTAS
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Swokii
Papildoma informacija