26CM Nerūdijančio Plieno Patvarus Nerūdijantysis 0,4 MM, Storis Magnetinio Virtuvės Puodą Stovo
€5.87 €3.34

26CM Nerūdijančio Plieno Patvarus Nerūdijantysis 0,4 MM, Storis Magnetinio Virtuvės Puodą Stovo

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w20591

Aprašymas

Nerūdijančio plieno lakštų štampavimas, tvirtos, lengva naudoti.Atkreipkite dėmesį, kad paprastai, skersmuo wok turėtojas turi būti daugiau mažesni, nei reikalaujama wok.Plačiai naudojamas šeimos, virtuvės, restoranų, įvairių viešbučių, ir kt.

Funkcija

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Nerūdijantis Plienas.

- Dydis: 26 x 26 x 3.6 cm.

- Nerūdijančio plieno, Plieno Wok Stovo yra svarbi virtuvės reikmenys bet,Tai yra novatoriškas dizainas, kad yra labai naudinga priemonė, skirta naudoti ištisus dugno keptuvėje.

- Tai yra novatoriškas dizainas yra labai padėti priemonė apvaliu dugnu wok naudoti, ji yra naujoviškas dizainas su ne-sharp edge tiek gale.Naudojama paremti woks, kai virimo reguliariai diapazonas

- Atkreipkite dėmesį, kad paprastai, skersmuo wok turėtojas turi būti mažesnis nei reikalaujama wok.Prašome patvirtinkite, skersmuo prieš perkant.

- Nerūdijančio plieno yra iki 0,4 mm.Į sustorėjimas dizainas padeda išvengti deformacijos ir slydimo po šildymo.Jis yra patvarus ir lengva valyti.

Pakavimo sąrašas

1 x 26CM Virtuvės Puodą Stovo

Žymos: karštą puodą, indukcijos, kinijos hot pot viryklė, puodą shabu, hot pot nerūdijančio plieno, indukciniai puodai, 304 nerūdijančio plieno puodą, indukciniai puodai, puodas nerūdijančio, keptuvę ir puodą, puodą plieno.

  • Medžiaga: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: OUNONA
Papildoma informacija