LED Šviesos Fontanas, Krioklys Patalpų Darbalaukio Teka FengShui Vandens Fontanas Kraštovaizdžio Ornamentu Namų Dekoro Lentelė Figūrėlės Amatai
€10.46 €6.28

LED Šviesos Fontanas, Krioklys Patalpų Darbalaukio Teka FengShui Vandens Fontanas Kraštovaizdžio Ornamentu Namų Dekoro Lentelė Figūrėlės Amatai

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w20152

Aprašymas

1. Šis LED apšviestas fontanas, krioklys yra tikrai puikus derinys šiuolaikinio modernaus dizaino, Zen elementai, ir gamtos žavesio, ir ji siūlo ramus ir meditacijos garsai veikia vandenų raminančią atmosferą.

2. Fontanas apima upės akmenų suteikia daugiau fizinių išvaizdą ir LED žibintai, kurie padės apšviesti vandenyse ir pasiūlyti taikiai žėrintis.

3. Su vandeniu švelniai domino per meniškai figūrą pakopų dubenys, vandens fontanas yra tikrai ryškus dėmesio taškas jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, namuose, darbe, ar biure!

4. Pagamintas iš tvirto plastiko, šis fontanas yra lengvas ir patvarus dėl ilgalaikės naudoti.

5.Medžiaga: Pagamintas iš tvirto ABS plastiko medžiagos yra netoksiškos, lengvas ir patvarus.

6.Proga: meditacijos fontanas yra stilingas gabalas dekoro, kad telpa ant bet kokio stalo, virtuvės skaitiklis, kambarį, stalą, vonios kriaukle, lentynos.

Savybės

Medžiaga: ABS

Maitinimas: USB kabeliu arba 2 AA Baterijos( Baterijos neįtrauktos)

Dydis:16x19x11.8cm

Galia: 5V/1A arba 2 x AA baterijos(neįtraukta)

Su vandeniu švelniai domino per meniškai figūrą pakopų dubenys, vandens fontanas yra tikrai ryškus dėmesio taškas jūsų miegamajame, gyvenamasis kambarys, namuose, darbe, ar biure!

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrosios prekės spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Pakavimo sąrašas

Pakuotė:

1pc x aura meditacija fontanas

1pc x pebble krepšys

1pc x USB maitinimo kabelis

Žymos: alavo figūrėlės, dekoro feng shui, kambarys feng shui fontanas, kamuolys newton, sąrašo, žurnalinis staliukas, knygų, NooLim, fontanas mi, suaugusiųjų darbastalio apdaila, lentelėje krioklys, dekoro namai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Temos: AUGALŲ
  • Stilius: feng shui
Papildoma informacija