T-SAULĖTEKIO 2PACK Saulės Prožektoriai (7 LED Lauko Spalva Keičiasi Sienų apšvietimo Reguliuojamas Saulės Kraštovaizdžio dega Kiemo, Kiemas Sodas
€43.38 €26.46

T-SAULĖTEKIO 2PACK Saulės Prožektoriai (7 LED Lauko Spalva Keičiasi Sienų apšvietimo Reguliuojamas Saulės Kraštovaizdžio dega Kiemo, Kiemas Sodas

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w194882

T-SAULĖTEKIO 2PACK Saulės Prožektoriai (7 LED Lauko Spalva Keičiasi Sienų apšvietimo Reguliuojamas Saulės Kraštovaizdžio dega Kiemo, Kiemas Sodas

Produkto aprašymas Spalva:Spalvingas-2Pack Specifikacija: Saulės skydelis: 5V/2W Polikristaliniai saulės kolektorių LED Kiekis: 7 RGB spalvų kaita, LED lempos, karoliukai Baterijos Parametrai: 3.7 V/2200mAh 18650# ličio Gaminio Medžiaga: ABS Veikimo Režimas: Šviesos valdymas + Automatinis spalvos + užraktas spalva Apšvietimo Laikas:8--12 valandų atsparus Vandeniui klasė: IP55 Įkrovimo laikas: ≧ 8 valandas Pakuotė: 2 X Saulės Kraštovaizdžio Šviesos 6 X Varžtas 6 X Plastikiniai Plėtimosi Vamzdis, 2 X Vartotojo Instrukcija Kaip Įdiegti: Per 5 metrus, rasti geriausią vietą, įdiegti saulės skydelis.Vietą reikia kuo labiau į pietus, atokiau nuo šviesos, kliūtys, pvz., pastatų, medžių, tvorų, krūmai ar šešėliai. 1, Naudoti varžtus ir veržles surinkti kartu ir pritvirtinkite jį prie žemės, arba su varžtais pritvirtinti prie sienos. 2, Spustelėkite mygtuką už saulės skydelio, įrenginio režimas: 1) Pirma, Spauskite: ANT & Automatinė spalva 2) antrąkart: lock spalva 3, tam tikru būdu ir kampu jis bus nustatytas surinkti kuo didesnį saulės spindulių. 4, Vieta lempos pageidaujamą vietą.Dėmesį: 1)Prašome visiškai įkrauti prieš pradedant naudoti. 2) prieš naudodami, įsitikinkite, kad maitinimo jungiklis. 3) pateikti saulėje arba įrengti saulės šviesos, jokių šešėlių. 4) saulės kolektorių stiprus saulės spinduliai gali greitai imti.Per silpna saulė, jis gali būti lėtai mokestis.Įkrovimo laikas priklauso nuo intensyvumo saulės spindulių.Apšvietimo trukmė priklauso nuo intensyvumo saulės šviesą ir laiką. 5)Šviesa yra atsparus vandeniui, bet ne užkirsti kelią vandens-mirkymas, išvengti įrengta vieta įmirkusi lengvai.

*Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

*Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

* Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū!

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šių mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

* Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia www.laiptaiidangu.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

Dėmesio

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų įvyko, pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

* Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

* Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

* Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

* Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

* Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.laiptaiidangu.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

* Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

* Kiekvieno elemento bus patikrintas prieš pristatymas.

* Mes turime 1 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

* Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat.Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

* Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes rasime geriausią sprendimą jums!!!

Mes išlaikyti aukštą produktų kokybę, taip pat pardavimo paslauga.Mes siekiame 100 proc. patenkinti mūsų gerbiami klientai.Prašome palikite yra 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

led lemputė

lampada led

bombillas led

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaida?

A: Mes visada rodo geriausią kainą mes galime pasiūlyti, todėl jūs visada gauti pigiausią kainą iš mūsų gamyklos.Jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 10vnt (Bendras kiekis už vieną užsakymą), prašome susisiekti su mumis prieš mokėti, mes turbūt galima sutaupyti siuntimo išlaidas jums.

Labai didelis, kad, žinoma, mes siūlome keletą nuolaida nuo prekes.

Žymos: lempa lauko saulės, saulės šviesos lauko kelias spalva keičiasi, pasakų žibintai saulės spalva keičiasi, lauko šviesos spalva keičiasi, kojinės, moteriški seksuali su siūlės, dirbtinis moss rock, led saulės, žirklių, Saulės, daug tulpių.

  • Pagrindo Tipas: Pleišto
  • Savybės: Super Šviesus
  • saulės lauko prožektorius: dėmesio saulės
  • dėmesio saulės šviesos: saulės dėmesio rinkinys
  • Įtampa: 6V
  • Apsaugos Lygis: IP55
  • Prekės Pavadinimas: T-SAULĖTEKIS
  • Stilius: ART DECO
  • nešiojamas saulės energijos prožektorius: saulės led prožektorius
  • Saulės Elementų Tipas: NI-MH
  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Garantija: 12M
  • saulės energija varomas akiratyje: LED Saulės Akiratyje
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • led prožektorius saulės: saulės energija varomas žibintai
  • Modelio Numeris: PK-GL0102-7C
  • Naudojimas: Skubios pagalbos
  • Saulės Akiratyje: Saulės žibintai
  • lauko saulės akiratyje: saulės led prožektorius
  • saulės baterija akiratyje: saulės lauko prožektoriai
  • Korpuso Medžiaga: ABS
  • Yra Pritemdomi: No
  • saulės dėmesio rinkinys: lauko saulės žibintai
  • Sertifikavimo: ce
Papildoma informacija