KDsafe
€21.84

KDsafe "Bluetooth" Multi-Funkcinis Belaidžio Smart Komplektas, LCD FM Siųstuvas Dvigubas USB Automobilinis Įkroviklis 3.1 Universalus MP3 Muzikos TF kortelė

1 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w193286

KDsafe "Bluetooth" Belaidis Daugiafunkcinis Wireless Smart Komplektas, LCD FM Siųstuvas Dvigubas USB Automobilinis Įkroviklis 3.1 Universalus MP3 Muzikos TF kortelė

Šis produktas priima FM visą dažnių belaidžio ryšio perdavimo technologiją ir gali tiesiogiai perskaityti garso failus į mobilųjį telefoną Bluetooth/TF kortelė/U disko.Palaiko "Bluetooth" garso atkūrimo ir "Bluetooth" laisvų rankų skambinimas.Paramos protingas APP funkciją, lossless aukštos kokybės garso dekodavimas; usb automobilinis įkrovimo funkcija daugiafunkcinis automobilinis MP3.

Produkto Savybės: Du kartus USB3.1A greitai įkrauti akumuliatoriaus įtampa nustatymo "Bluetooth" muzikos /TF kortelė/USB "flash" atmintinę, bluetooth laisvų rankų skambinimas Mėlynas LED ekranas gali rodyti dažnio taško, dainų serijos numeris ir darbo būsenos informacija Paramos katalogą perjungti žaisti funkciją, dainų klasifikavimo žaisti Paramos power off memory funkcija Triukšmo panaikinimo funkcija, built-in triukšmo panaikinimo grandinės, kad balso aiškiau Produkto parametrai: Sąsaja: didelės spartos USB2.0 Ekranas: Mėlynas LED ekranas Maitinimo režimas: maitinimo cigarečių žiebtuvėlis USB išėjimas: 3.1 Parama TF kortelė /U disko talpa: ≤32GB Maitinimas: DC12-24 v Maitinimo išėjimas: DC5V Palaikomi failų tipai :MP3/WMA/WAV/FLAC Darbinė srovė: 50-100mA DC12V Bit rate: 64-320 KBPS FM dažnių diapazonas: 87.5-108mhz Signalo ir triukšmo santykis: 85dB (FM: 65dB) Harmoninis iškraipymas:

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums!Jei yra problema, pls susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime tinkamai spręsti savo problemas.Jei jus tenkina mūsų daiktų, palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus apie svetainę, kad padėtų kitiems, žinoti daiktų daugiau.Vertiname jūsų šiltus atsiliepimus ir palaikymą.Labai ačiū.

DĖMESIO

1. Po apmokėjimo , www.laiptaiidangu.lt trunka apie 12-48hs patvirtinti fondo kanalo saugus.Patvirtinus sklypo bus išsiųsti per 48hours. 2. Kartais mes gali keisti express " kompanija jums, pagal jūsų adresą, greitas pristatymas, pls suprasti. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Taigi, patvirtinkite Užsakymą Adresas TURI SUTAPTI su jūsų Adresą( pilną pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį).Rusijos klientų draugai, reikia pateikti VISĄ pavadinimą, kontaktinio asmens vardas, dėl sklypo. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. 6. Mes pripažins $30 pagal numatytuosius nustatymus sąskaita už jūsų sklypo padėti jums išvengti muitų, kiek įmanoma.Jei turite geresnių būdų, kaip išvengti to, jūs galite susisiekti su mumis, mes bendradarbiausime su jumis.Ji gali turėti muitų, dėl kai kurių šalies muitų politika.Kai tai atsitiko, pardavėjų, nebus atsakinga už tai, prašome prašome atkreipti dėmesį, apie tai prieš pateikdami užsakymą. (Paprastai 99.8% klientai gali gauti prekės be muitų mokesčių, todėl jums nereikia nerimauti apie tai.) 7. Prašome patikrinti, ar pakuotę ir produkto atsargiai, įsitikinkite, kad sklypas yra geros būklės, prieš pasirašydamas už jį.

Jūsų 100% pasitenkinimas yra mūsų siekimas, jūsų poreikiai yra mūsų atsakomybė.Mes esame pasiryžę suteikti jums labiausiai nuoširdus ir rūpestingas aptarnavimas.

Prekės Ženklo Istorija

QuFu LIKY Electronics CO,Ltd " buvo įkurta 2013 m. balandžio mėn., specilized Auto Elektronikos ypač AUTOMOBILIŲ DVR daugelį metų.Produktų daugiausia yra orientuota į eksportą, mūsų klientams visame pasaulyje.Mūsų gaminių kokybę užtikrina išskirtinį technologija, griežta kokybės kontrolė, valdymas ir geras aptarnavimas po pardavimo.Suteikti jums aukščiausios qulity su konkurencinga kaina ,OEM ir ODM, yra sveikintinas.Jei turite susidomėjimą visus mūsų produktus,prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis bet kuriuo metu

Žymos: bluetooth automobilio laisvų rankų įranga, signstek fm siųstuvas, fm siųstuvas usb, juodosios dėžės automobilyje, "bluetooth" auksas, fm, automobilinis mp5 grotuvas bluetooth fm transmitter, klasikinis "bluetooth" coche, automobilio mp3 grotuvas, fm transmitt.

  • Prekės Pavadinimas: KDsafe
  • Specialios Funkcijos: Bluetooth, MP3 Aux
  • Elemento Tipas: "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
  • Elemento Dydis: 80*46mm
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Prekės Svoris: 40g
  • Modelio Pavadinimas: KD-BT006
Papildoma informacija