Premium Yingde Yinghong Ying De NR. 9 Kinija Gongfu Yingdehong Juoda KN Arbata
€29.40 €16.46

Premium Yingde Yinghong Ying De NR. 9 Kinija Gongfu Yingdehong Juoda KN Arbata

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w192150

Arbatos Pavadinimas: Yinghong Nr. 9 Arbata (Yingde Juoda Arbata)

Pagaminimo Data: šių Metų (rodyti pacakge yra produktas, datą),

Galiojimo laikas: 18 mėnesių

Svoris: 250g / maišas.Kaina yra tik vienas maišas.

Kilmės Vieta: Yingde City, Guangdong Province, Kinija.

Yinghong Nr. 9 Arbata yra gaminama Yingde City, Guangdong Province, Kinija.Yinghong yra trumpas "Yingde Juodoji Arbata", kuris taip pat vadinamas "Yingteh Blacktea" ar "British Juodoji Arbata".Jis yra vienas iš trijų geriausių juodoji arbata filialų Kinijoje, kartu su "keemun" ir "Dian Hong".Arbata sriuba skonį sklandžiai, saldus ir švelnus, ypač tinka būti gėrė su pieno ir cukraus.Taigi Yingde Atgal Arbata yra labai poular Honkonge ir Makao zonoje, pietryčių Azijoje ir didžiosios Britanijos.1963 m., Anglijos Karalienė naudojamas Yingde Juodoji Arbata tarnauti savo garbingi svečiai ne banketus.Tai yra labai sveikas gėrimas, kuris padeda sumažinti kraujo lipidų ir numesti svorio.

Yinghong Nr. 9 Arbata yra vienas iš geriausiai žinomų veislių Yingde Juodoji Arbata.Jos arbatos forma yra stora ir juoda.Kai kurie glod pumpurai gali būti vertinamas.Arbata sriuba yra raudona, šviesus, taurės, jūs galite pamatyti, aukso žiedas, todėl jis kaip taurė vyno ar gintaro gabalėlį.Kvapas yra saldus ir stiprus, kai kurie žmonės galvoja, kad jis kvepia gėlių, kai kurie mano, kad panašiai yra ir su karamelė, nors kai kurie žmonės galvoja, kad yra kvepalų apelsinų.Jūs galite jį gerti ir tai patikrinti patys.Ir arbata sriuba yra pakantesnis, stiprus, ilgai trunkantis poskonis.Po alaus, arbatos lapai yra ryškiai raudonos ir minkštos.

Alaus Rekomendacijos:

1. Plauti arbatos rinkinys su karšto vandens;

2. Pasirinkti 3-5g arbatos lapų į arbatinukas, pridėti 90 karšto vandens, plauti arbatos lapų artimiausiu metu, ne ilgiau nei 15s.Ši arbata sriuba pirmą kartą alaus neturėtų būti gėrė.

3. Pridėti 90 karšto vandens, antrą alaus.Alaus laikas gali būti vertinama pagal tai, kaip jums, bet tai yra geriau 5-10s.

4. Pridedant pieno arba cukraus, jūs galite gauti nuostabų gėrimą

Žymos: kiaurasamtis arbatos puodelio, juodoji kiniška arbata, kiniška arbata, kinų arbatos rinkinys, Kinijos Raudona, kung fu arbata, juoda lapų arbata, lapų puodelis, oolong arbata, puer arbata.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
Papildoma informacija