Tablet PC stendai, aliuminio mobiliųjų telefonų desktop support dock sukamojo pagrindo 4-14inch telefonas ir mygtukai eka naudojimą
€17.52 €14.89

Tablet PC stendai, aliuminio mobiliųjų telefonų desktop support dock sukamojo pagrindo 4-14inch telefonas ir mygtukai eka naudojimą

0 Atsiliepimai | Parašyti atsiliepimą
  • Prieinamumas:Yra sandėlyje
  • Produkto Kodas:w191797

Tablet PC stendai, aliuminio mobiliųjų telefonų desktop support dock sukamojo pagrindo 4-14inch telefonas ir mygtukai eka naudojimo Modelio Nr.: DS-AP-7C Tinka : Labiausiai mobilųjį telefoną, 7-14 colių " tablet PC, Galvos/rūsyje: 360 laipsnių Sukimosi Medžiaga: Aliuminio Lydinys + ABS + Silicio gelio Spalva: Siliver ir tamsiai pilka.Dizainas: Reguliuojamas Peržiūrėti Kampas stander Tvirta konstrukcija: aukštos kokybės medžiagų, užtikrina tvirtą ir stabilų ryšį su jūsų prietaisu.Keli patikslinimai: Tai reguliuojamas stovas suteikia 360 laipsnių sukimosi labai lengva naudoti.

1. Visas siuntimo išlaidas parodė, www.laiptaiidangu.lt NETURI būti Pratęstas Erdvės už papildomą Mokestį! 2. Pls pasitarkite su UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ebs.patvirtinti, jei jūsų miestas ir pašto kodas) poreikius Išplėstos Zonos kaina sutartinė!! 3. Muitai ir Mokesčiai, NĖRA įtrauktos į laivybos kaina. 4. Muitus ir Mokesčius turi sumokėti pirkėjas. 5. Prašome palikite savo buveinės adresas surinkimo sklypų. 6. Klientai iš Brazilijos pls palikti savo CPF numeris būtų, jei jūs pasirinkite pristatymo iš Kinijos, kaip ir jūsų muitų reikia. 7. Klientai iš Čilės pls palikti savo VĖŽIOSE numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia. 8. Clents iš Argentinos pls palikti savo CUIT numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia. 9. Klientai iš Brazilijos, pls pasirinkite pristatymo iš Brazilijos, todėl jums nereikia mokėti muitų mokesčio! 10. Klientų iš Rusijos, pls pasirinkite pristatymo iš Rusijos, todėl jums nereikia mokėti muitų mokesčio! 11. Klientų iš Izraelio, pls pasirinkite pristatymo iš Izraelio, kad jums nereikia mokėti muitų mokesčio !

Pristatymas teikėjas (DHL, "FedEx", EMS, UPS,TNT, DEPX.ARMEX.EMS E-ems ir t.t. )- iki PARDAVĖJO,

tai reiškia, kad mes ne laivo elementą per DHL visą laiką, svetainė parodė.

Mes pasirinkti kitą pristatymo teikėjas pagal skirtingos paskirties.

Visa informacija teikiama pirminė būsena, be jokių garantijų ir gali būti šiek tiek pakeista bet kuriuo metu, be išankstinio įspėjimo.

Žymos: stalas monitoriaus stovas, stulpai stovi aliuminio, pc parama, msr pos klaviatūra, android tablet, pos stovėti tablet, aliuminio stovas, bazinė tablet, savininkas tablet, mokėjimo terminalas.

  • Suderinamas: 4"-14"telefoną ir planšetinį kompiuterį
  • Modelio Numeris: DS-AP-7C
  • Prekės Pavadinimas: dsupport
  • Pakuotė: Taip
  • Planšetinio Kompiuterio Dydis: 7-12.9 colių
  • spalva: Siliver ir tamsiai pilka
  • Medžiaga: Metalo
Papildoma informacija